Filter
Kurser
Tempo: Alla

Sök Kurser i Präststudier Nätbaserat

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

Studenter som känner att de skulle kunna kallas för att bli en kyrka minister kan finna klarhet och kompetensutveckling i ett ministerium studier program. Dessa kurser fokuserar oftast på praktiska väsentligheter, såsom kyrkan administration och tro studier.

kurs i Präststudier Nätbaserat

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Präststudier

International Career Institute

Komma i kontakt med vår andlighet, tro och inre tro är viktigt för många av oss. Vissa går även till den grad att dela dessa till andra. Mer än att vara ett jobb eller ho ... [+]

Komma i kontakt med vår andlighet, tro och inre tro är viktigt för många av oss. Vissa går även till den grad att dela dessa till andra. Mer än att vara ett jobb eller hobby, de behandlar är som sin kallelse.

Om din önskan i livet innefattar ledande andra människor att hitta och vårda sina andliga behov, ta ICI: s bibliska studier och kristna departement kurs. Vår kurs kommer att hjälpa dig att få bättre förståelse av Skriften och kristna tron ​​samt vägleda dig om ditt mål är att bli en lärare, andlig ledare, eller utbildare.

Kursupplägg Old Testament Studies Nya testamentets studier teologiska Studier Historien om den kristna kyrkan Stora religioner i världen Christian ministeriet Pastoral omsorg och rådgivning Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska