close

Filter

Visa resultat

Hitta kurser i Musiktekniker Online i Europa 2021

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.Europa ä… Läs mer

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta universitet Mest populära kurser i Musiktekniker Online i Europa 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Microfusa
Barcelona , Spanien +2 Mer

Denna introduktionskurs för ljudteknik består av de två första nivåerna i examen i ljudteknik och fokuserar på inspelning och mixning.

Denna introduktionskurs för ljudteknik består av de två första nivåerna i examen i ljudteknik och fokuserar på inspelning och mixning. -
Kurser
Heltid
Deltid
6 månader
Spansk
Jan 2021
21 Dec 2020
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här