Filter
Kurser
Litauen Tempo: Alla

Kurser Online i Litauen

Kurser erbjuds i många olika format för att möta behoven hos en varierad studentpopulation. Med allt från standardstudier i klassrummet till sommarkurser och nätbaserade alternativ har möjligheterna att ta högre utbildning aldrig varit fler.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

alla Topp kurserna Nätbaserad i Litauen 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

English Language Lab

Dessa kurser är mycket praktiskt som våra elever inte behöver lämna sina hem eller kontor för att studera engelska. Även under dessa kurser varje elev får en personlig lä ... [+]

Dessa kurser är mycket praktiskt som våra elever inte behöver lämna sina hem eller kontor för att studera engelska. Även under dessa kurser varje elev får en personlig lärare som arbetar individuellt med studenten att fokusera på de viktigaste färdigheter förbättras. Vi ger inte pre-filmat filmer, vi följer de mest avancerade undervisningsmetoder och ge lärarledda lektioner.

Dessa online kurser i engelska är perfekt för Människor som vill förbättra sin engelska innan du går till utländska universitet; - Människor som tycker om att resa och vill förbättra sin talade engelska; - Människor som går på affärsresor och måste förbättra sin talad och skriven engelska; - Människor som vill få en befordran på jobbet och måste nå en hög engelska kunskapsnivå; - Människor som vill spara tid och studera engelska utan att lämna sitt hem eller kontor; - Människor som vill personlig uppmärksamhet på sina kunskaper i engelska från en personlig lärare; Varför ska du välja våra online kurser i engelska Du kommer inte att behöva lämna din plats att få högsta kvalitet på lektioner i engelska; - Du kommer att få ett noga utvalt din personliga lärare i engelska; - Din personliga lärare kommer att välja den bästa programe att nå bästa resultat; - Du kommer att kunna välja mellan olika kursalternativ; - Du kommer att välja den bästa tiden för dina lektioner för att passa ditt arbete eller det dagliga livet; - Du kommer att ha mycket roligt med våra smarta och kvicka lärare; - Du kommer att få... [-]
Litauen Vilnius
Öppen antagning
Deltid
Internet
Läs mer på svenska