STUDYONLINE.SE

Sök Kurser i Lingvistik nätbaserat Europa 2019

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

Muntlig kommunikation är i fokus inom lingvistiken. Lingvistikstudenter studerar mänskligt tal med hjälp av vetenskapliga metoder. De jämför olika språk och identifierar mönster, likheter och skillnader. Lingvister arbetar i en rad områden, inklusive med konstruktion av sökmotorer och med att skriva och redigera.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Lingvistik nätbaserat Europa 2019

2 Resultat i Lingvistik, Europa Filter

Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - nivå fyra utövare

E-Careers
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Slough

Läs kraftfulla, avancerade beteendeterapi för snabba och effektiva resultat med denna Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - Nivå 4 Practitioner kurs.

Introduktion till Neuro Lingvistisk Programmering (NLP)

E-Careers
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Slough

Få en förståelse av de grundläggande begreppen bakom NLP (NLP) med denna introduktionskurs i denna metod att påverka hjärnans beteende.