Filter
Kurser
Tempo: Alla

Sök bland 2 Kurser i Lingvistik Nätbaserat

En online kurs tillåter studenter att bedriva sina studier när och när de har en internetanslutning. Denna typ av program är ett utmärkt sätt att fördjupa en utbildning och förbättra legitimationen.

Så vad är en online kurs i lingvistik? Denna typ av program innefattar den vetenskapliga studien av språket. Det kan innehålla en mängd olika ämnen, inklusive syntax och meningsstruktur. fonetik, fonologi och talljud; eller neurolingvistik och kognitiva språkprocesser. Studenter kan studera hur språket hänför sig till kultur, historia och samhälle, eller de kan lära sig om hur man lär sig eller lär sig språk. Vissa kurser kan fokusera på att undervisa ett specifikt främmande språk, som spanska, franska eller engelska.

De som följer en språkkurs kan hitta ett antal fördelar med att göra det. För en, kan en språkvetenskaplig kurs ofta hjälpa en student öka kompetensen på de språk han eller hon talar eller lär sig. För en annan kan språkvetenskapliga kurser hjälpa eleverna att stryka sina kritiska tänkande, kommunikations- och analysfärdigheter.

De som tänker på en kurs i lingvistiken bör vara säker på att komma ihåg att kostnaderna varierar från situation till situation. Kontakta din valda institution för att få finansiell information som är detaljerad, korrekt och aktuell.

Ett brett utbud av karriär kan bedrivas med en klass i lingvistik. Eleverna kan fortsätta att fungera som översättare, tolkar, lärare eller andra språkproffs. De kan också välja att fortsätta sin utbildning och skriva in språklig forskning. Vissa kandidater går till jobbet för myndigheter, utbildningsorgan, multinationella organisationer eller i andra sammanhang där kunskap om språk är användbart.

Om du vill fortsätta en klass i lingvistik, så har du en mängd olika alternativ tillgängliga för dig. För att komma igång, sök helt enkelt efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Lingvistik

E-Careers

Läs kraftfulla, avancerade beteendeterapi för snabba och effektiva resultat med denna Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - Nivå 4 Practitioner kurs. ... [+]

Vad är syftet med den här kursen?

Denna kurs levereras av en av två master NLP utövare i Europa, David Key, och det kommer att hjälpa dig att komma med lösningar i ditt liv till ett brett spektrum av komplexa problem och situationer.

Introduktion till NLP Förutsättningar för NLP Medvetna och undermedvetna Sensorisk Acuity & Rapport Representational Systems & Eye Åtkomst Cues SMART målsättnings NLP Nuvarande målsättnings tidsinterpole praktiserande Interpolation Kopiera och klistra in nyckelrutor Skapa en Loop & Ändra Animeringshastighet advanced Förankring Emotional Freedom med Förankring Introduktion till Neurolingvistik & Chunking ... [-]
Storbritannien UK Online Slough
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
E-Careers

Få en förståelse av de grundläggande begreppen bakom NLP (NLP) med denna introduktionskurs i denna metod att påverka hjärnans beteende. ... [+]

Vad är syftet med den här kursen?

Kursen levereras av David Key, som är en av två master NLP utövare i Europa. Han kommer att köra igenom hur man kan påverka hjärnans beteende genom användning av språk och andra typer av kommunikation.

Introduktion till NLP Förutsättningar för NLP (Empowering övertygelse som kan flytta dig till handling och få dig misslyckades) Medvetna och undermedvetna (förstå varför ditt undermedvetna är där det händer och hur du utnyttja din kreativa geni)

NLP har visat sig hjälpa individer och organisationer inom följande områden:

Behandla fobier, depression och tvångssyndrom. Stresshantering Självförtroende Bestämdhet och självförtroende Empati, etiska och moraliska överväganden Effektivitet och produktivitet bättre kommunikation Kundservice och försäljning Intervju och bedömningar ... [-]
Storbritannien UK Online Slough
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska