Filter
Kurser
Storbritannien Tempo: Alla

jämför kurser i Kristendomsstudier i Storbritannien på internet 2019

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

Den akademiska området kristna studier kretsar kring olika ämnen inom området kristendomen. Vanliga klasser kan innefatta kristen etik, studier av Gamla testamentet, bibliska hermeneutik, världsreligionerna och liturgiska teologi och praxis.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Kontakta skolor Topp kurser i Kristendomsstudier i Storbritannien nätbaserat 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Kristendomsstudier, Storbritannien

Examina
Plats
Storbritannien
Tempo
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
International Career Institute

Komma i kontakt med vår andlighet, tro och inre tro är viktigt för många av oss. Vissa går även till den grad att dela dessa till andra. Mer än att vara ett jobb eller ho ... [+]

Komma i kontakt med vår andlighet, tro och inre tro är viktigt för många av oss. Vissa går även till den grad att dela dessa till andra. Mer än att vara ett jobb eller hobby, de behandlar är som sin kallelse.

Om din önskan i livet innefattar ledande andra människor att hitta och vårda sina andliga behov, ta ICI: s bibliska studier och kristna departement kurs. Vår kurs kommer att hjälpa dig att få bättre förståelse av Skriften och kristna tron ​​samt vägleda dig om ditt mål är att bli en lärare, andlig ledare, eller utbildare.

Kursupplägg Old Testament Studies Nya testamentets studier teologiska Studier Historien om den kristna kyrkan Stora religioner i världen Christian ministeriet Pastoral omsorg och rådgivning Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska