Filter
Kurser
Tempo: Alla

Sök bland kurserna i Kristendomsstudier på internet

Att ta individuella kurser kan hjälpa studenterna att nå sina långsiktiga mål utan att de behöver vara fastlåsta till ett specifikt studieprogram. Denna flexibilitet kan göra det lättare att kombinera sina studiemål med karriär- och familjeåtaganden.

Studenter som bedriver en utbildning i kristna studier kan förbereda sig för karriärer i kyrkan, i samhället eller i den akademiska världen. Program kan fokusera på historia och etik, religiösa övertygelser, och även främmande språk såsom latin och hebreiska.

Kurs i Kristendomsstudier Online

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Kristendomsstudier

International Career Institute

Komma i kontakt med vår andlighet, tro och inre tro är viktigt för många av oss. Vissa går även till den grad att dela dessa till andra. Mer än att vara ett jobb eller ho ... [+]

Komma i kontakt med vår andlighet, tro och inre tro är viktigt för många av oss. Vissa går även till den grad att dela dessa till andra. Mer än att vara ett jobb eller hobby, de behandlar är som sin kallelse.

Om din önskan i livet innefattar ledande andra människor att hitta och vårda sina andliga behov, ta ICI: s bibliska studier och kristna departement kurs. Vår kurs kommer att hjälpa dig att få bättre förståelse av Skriften och kristna tron ​​samt vägleda dig om ditt mål är att bli en lärare, andlig ledare, eller utbildare.

Kursupplägg Old Testament Studies Nya testamentets studier teologiska Studier Historien om den kristna kyrkan Stora religioner i världen Christian ministeriet Pastoral omsorg och rådgivning Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska