STUDYONLINE.SE

Jämför 6 Kurser i Kreativt skrivande Nätbaserat

Online kurser kan ta så lite som en dag att slutföra, men många tar några dagar, veckor eller mer. Kurser fokuserar vanligen på ett specifikt ämnesområde och hjälper eleverna att utveckla relevanta färdigheter.

Vad är en online kurs i kreativt skrivande? I en kurs av denna typ kan eleverna lära sig färdigheter för att skriva romaner, noveller och annan fiktion. De tekniker som lärs kan hjälpa eleverna att lära sig att utveckla idéer och karaktärer. Kurser kan gå över redigering och kritik av skriftliga arbeten, tillsammans med att instruera eleverna att utvärdera sina egna skriftliga bitar. Andra ämnen som omfattas kan innefatta hur man skapar en synvinkel, tekniker för att skriva dialog och metoder för att revidera bitar.

I en kurs om kreativ skrivning kan eleverna få värdefulla skriftliga färdigheter som kan användas i nästan vilken karriär som helst. Studenter kan också utveckla portföljer som kan hjälpa dem att få arbete inom skrivområdet.

Olika institut erbjuder kreativa skrivkurser, och kostnaderna från skolan till skolan kan variera. Dessutom kan kurserna själva täcka olika innehåll och vara av olika längder, så den bästa kostnadsuppskattningen ska erhållas från din valda skolan.

Studenter som genomför en kreativ skrivarkurs kan göra det som ett tillägg till en examen på engelska, journalistik eller skrift. Kurser kan också användas för personlig anrikning. Vissa elever kan slutföra en kurs för att förbereda sig för att skriva en roman eller att bryta sig in i fiktionutgivningen. Studenter som genomför kursen kan vara beredda att arbeta som författare för tidningar, tidskrifter och webbplatser.

Att lära sig att skriva eller förbättra dina färdigheter kan vara till nytta för din personliga och professionella utveckling. Detta gäller särskilt om du vill börja en karriär som författare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

6 Resultat i Kreativt skrivande Filter

Svart kön naturligtvis

Escuela de Escritores
Internet Deltid 3 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Stieg Larsson publicerats sedan Millennium saga, har köns anhängare inte slutat växa. Läsare, förlag, bokhandlare: alla letar efter samma sak: den svarta roman. Men vad det är nu en kriminalroman? Vad är nyckeln till att skriva mörka berättelser? Kan du göra utan polisutredningen in i en text som kallas "black"?

Naturligtvis novell

Escuela de Escritores
Internet Deltid 9 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Vår värld flyttar till tysta blinkar och små berättelser som bildar en helhet och novellen är inte mindre. I denna introduktionskurs kommer vi att lära oss användbara tekniker och tricks för att ge våra korta berättelser om styrka och djup. Räkna en hel del med mycket lite. Föreslå. Impact läsaren och fångst. Genom att skriva och analys av texter (eget och de andra författare) studenten kommer att upptäcka sin egen stil och preferenser medan utvecklas som författare.

Kreativt skrivande Course

Escuela de Escritores
Internet Deltid 3 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Att skriva är en färdighet som kan läras. Om du vill skriva, du kan, men först måste du känna till teknikerna lika gammal som människan kontor: berättaren. Eftersom en berättelse kan ta sig många former: en berättelse eller en roman, ja, men också en konferens, en annons eller en biografi.

Hur man skriver noveller med Jane Bettany

Of Course Learning
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Om du vill skriva fiktion, sedan noveller är ett bra ställe att börja och astora inkomstkälla. Denna kurs, som leds av författaren Jane Bettany, kommer att visa dig hur du hittar idéer, sätta dina berättelser tillsammans och hur man lämnar dem till en redaktör. Vi kommer att täcka väsentliga delar av berättelsen skrift som tomt och struktur, dialog, karakterisering, inställning, spänd, synvinkel och så mycket mer!

Hur man skriver och publicerar en amazon bästsäljare!

Of Course Learning
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Kursen vänder sig till vanliga människor som mig som inte har en skriv bakgrund, men som ville publicera sin egen ebook och tjäna pengar på Amazon! Vill du tjäna extra passiv inkomst? Vill du vara en bästsäljande författare på Amazon? Vill du tjäna pengar gör vad du älskar? ...

Amazon No.1 Bästsäljande Författarsystem Kurs

The Internet Business School
Internet Heltid 1 dag Kontakt Skolan Storbritannien Bethersden

Gå med i en dags intensiv liveutbildningshändelse och lära dig att skriva, publicera och marknadsföra en No.1 Amazon Best Selling Book.