STUDYONLINE.SE

Se 14 kurserna i Kompositionstudier Nätbaserad

En kurs är en klass som fokuserar på ett visst studieområde. På grund av det specifika fokuset kan kurser hjälpa eleverna att driva ämnen de är intresserade av och kan hjälpa dem att uppnå sina akademiska och professionella mål.

Vad är en kurs i kompositionstudier? Det är en klass som lär eleverna hur man skriver olika typer av dokument. Kurser kan hjälpa forskare att lära sig tekniken för att skriva forskning och ge förslag, eller instruera dem om hur man skriver för olika företag. Kursdeltagare kan lära sig att skriva fictionberättelser och icke-fiktiva tekniska dokument för att ge dem en karriärförstärkning.

Författare utvecklar flera viktiga färdigheter, såsom kritiskt tänkande och kreativitet. Även tekniskt skrivande har vanligtvis en bättre inverkan om det finns en unik spinn på det, och kritiskt tänkande hjälper eleverna att bestämma hur man skriver sin bit. Tidsstyrning är en annan färdighet som kan gynna människor på alla delar av livet.

Eftersom ingen två skolor är lika, varierar undervisningsutgifterna beroende på klasstyp och universitetets plats. För att bestämma den exakta kostnaden för en kurs i kompositionstudier, kontakta universitet direkt för att ta reda på hur mycket deras klasser kostar.
En bra författare kan få nästan vilken position han eller hon önskar. Studenter kan välja att bli frilansare eller jaga sina drömmar som författare. Andra kan driva en karriär som innehållsförfattare. Jobb som teknisk författare eller kopioreditor kan vara tillgängliga för dem som vill ha ett kontorjobb. Vissa kan föredra positioner som talskrivare eller journalister. Med rätt kompetens och erfarenhet kan en författare få jobb på alla karriärområden.

De flesta skolor förstår efterfrågan på begåvade författare, så de erbjuder avlägsna klasser för att ge studenter tillgång till studenter över hela världen. Dessa online klasser är både praktiska och flexibla, så att eleverna kan fortsätta sin utbildning från var som helst i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

14 Resultat i Kompositionstudier Filter

Masterclass i provläsning

The Proofreading Academy
Internet Heltid Deltid 30 timmar Öppen antagning Amerikas förenta stater New York + 1 fler

Proofleading Academy är lämplig för nybörjare såväl som dem som har lite erfarenhet och vill skärpa sina färdigheter. Oavsett om du vill bedriva en karriär i korrekturläsning eller skapa bättre dokument i din nuvarande roll kan vi hjälpa till.

Online kurs: Grundläggande färdigheter

University Of The Free State Business School Online
Internet Heltid 1 vecka Öppen antagning Sydafrika Bloemfontein

Syftet med detta korta lärande är att utrusta deltagare med akademisk läs- och skrivförmåga, vilket är ett minimumskrav för något akademiskt kort program som tagits. Det ger deltagarna möjlighet att förvärva de akademiska färdigheter som behövs för att framgångsrikt kunna bedriva tertiära studier.

Skriva för webben

Churchill Square Training And Development
Internet Heltid 1 dag Öppen antagning Storbritannien Portsmouth

Internet är fullt av fascinerande ställen att hitta information, kolla in dina favoritföretag och butiker, leta efter erbjudanden, läs nyheterna och mycket mer.

Skriva rapporter och förslag

Churchill Square Training And Development
Internet Heltid Öppen antagning Storbritannien Portsmouth

Det är viktigt att förstå hur man skriver rapporter och förslag som läses. Vi skriver rapporter i en rad olika format och olika ändamål. Oavsett om du behöver rapportera om produktanalys, lager, genomförbarhetsstudier eller något annat, är rapportskrivning en färdighet som du kommer att använda om och om igen.

Affärsskrivning som fungerar

Churchill Square Training And Development
Internet Heltid 2 dagar Öppen antagning Storbritannien Portsmouth

Vi vet alla vad bra skrivning är. Det är den roman vi inte kan lägga ner, dikten vi aldrig glömde, och talet som förändrar det sätt vi ser på världen. Bra skrivning är memo som får åtgärd och bokstaven som säger vad ett telefonsamtal inte kan.

Svart kön naturligtvis

Escuela de Escritores
Internet Deltid 3 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Stieg Larsson publicerats sedan Millennium saga, har köns anhängare inte slutat växa. Läsare, förlag, bokhandlare: alla letar efter samma sak: den svarta roman. Men vad det är nu en kriminalroman? Vad är nyckeln till att skriva mörka berättelser? Kan du göra utan polisutredningen in i en text som kallas "black"?

Effektiv Skriva kurs

Escuela de Escritores
Internet Deltid 3 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Denna workshop är en landningsbana för människor som vill förbättra sitt skrivande, antingen på grund av deras arbete kräver det, för deras (administrativa, översättare, akademiker, opposition ...) eller för att de vill starta studier i litterärt skapande.

Poesi kurs

Escuela de Escritores
Internet Deltid 9 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Denna workshop kommer att ge oss de grundläggande nycklar för att förstå poesi och skriva poesi. Vi kommer att förlita sig på läsning och analys av poeterna samtida hänvisning till, samtidigt upptäcka vår egen röst, rytm, struktur och hur sägas.

Naturligtvis novell

Escuela de Escritores
Internet Deltid 9 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Vår värld flyttar till tysta blinkar och små berättelser som bildar en helhet och novellen är inte mindre. I denna introduktionskurs kommer vi att lära oss användbara tekniker och tricks för att ge våra korta berättelser om styrka och djup. Räkna en hel del med mycket lite. Föreslå. Impact läsaren och fångst. Genom att skriva och analys av texter (eget och de andra författare) studenten kommer att upptäcka sin egen stil och preferenser medan utvecklas som författare.

Kreativt skrivande Course

Escuela de Escritores
Internet Deltid 3 månader Kontakt Skolan Spanien Spain Online

Att skriva är en färdighet som kan läras. Om du vill skriva, du kan, men först måste du känna till teknikerna lika gammal som människan kontor: berättaren. Eftersom en berättelse kan ta sig många former: en berättelse eller en roman, ja, men också en konferens, en annons eller en biografi.

Hur man skriver noveller med Jane Bettany

Of Course Learning
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Om du vill skriva fiktion, sedan noveller är ett bra ställe att börja och astora inkomstkälla. Denna kurs, som leds av författaren Jane Bettany, kommer att visa dig hur du hittar idéer, sätta dina berättelser tillsammans och hur man lämnar dem till en redaktör. Vi kommer att täcka väsentliga delar av berättelsen skrift som tomt och struktur, dialog, karakterisering, inställning, spänd, synvinkel och så mycket mer!

Hur man skriver och publicerar en amazon bästsäljare!

Of Course Learning
Internet Deltid Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Kursen vänder sig till vanliga människor som mig som inte har en skriv bakgrund, men som ville publicera sin egen ebook och tjäna pengar på Amazon! Vill du tjäna extra passiv inkomst? Vill du vara en bästsäljande författare på Amazon? Vill du tjäna pengar gör vad du älskar? ...

Förbättra din engelska - stavning, interpunktion och grammatik

Of Course Learning
Internet Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online Storbritannien UK Online + 1 fler

Om du aldrig kan förstå skillnaden mellan ett kolon och ett semikolon, eller mellan deras och där och de är, så är detta kursen för dig! Vi tar en ny titt på alla de saker du har glömt eller aldrig förstått i skolan så att du kan skriva e-post och meddelanden med det förtroende som du kommer att vara rätt (eller bör det vara skriv?!) ...

Amazon No.1 Bästsäljande Författarsystem Kurs

The Internet Business School
Internet Heltid 1 dag Kontakt Skolan Storbritannien Bethersden

Gå med i en dags intensiv liveutbildningshändelse och lära dig att skriva, publicera och marknadsföra en No.1 Amazon Best Selling Book.