kurs i Italien nätbaserat

kurserna Nätbaserat i Italien

Master

Kurser erbjuds i många olika format för att möta behoven hos en varierad studentpopulation. Med allt från standardstudier i klassrummet till sommarkurser och nätbaserade alternativ har möjligheterna att ta högre utbildning aldrig varit fler.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De i topp Kurser nätbaserade i Italien 2019

Läs Mer

Online-mode styling kurs

Milan Fashion Campus
Online 6 månader October 2019 Italien Milan

On-line Fashion Styling Kurs: Din första steg mot din framtid i Fashion Styling & Redigering världen [+]

Kursinnehåll: Kursen ger en introduktion till stylist roll i personlig och publicering fältet. Det representerar de första stegen i denna populära mode karriär med början från grunden. Kursen innehåller ämnen som: de hudfärg, olika bodyshapes, hur man använder styling för olika situationer, hur översätter en bana titt i ett verkliga livet, hur klär olika åldersgrupper av kvinnor, hur får differents humör stil och hur stiliserar en flicka veckan med ett begränsat antal artiklar. Vidare hur man bygger en ser ut som en stjärna och en kapsel garderob samling till hur planerar en redaktionell modefotografering.

Programmet är mycket interaktiv, med arbetsuppgifter som hjälper dig att utveckla din visuella känsla för stil och din förmåga att arbeta med färger och proportioner, skapa konstverk för din portfölj.... [-]