ONLINESTUDIES

Jämför Kurser i Internationella affärer nätbaserade i Sydamerika 2021

Att ta individuella kurser kan hjälpa studenterna att nå sina långsiktiga mål utan att de behöver vara fastlåsta till ett specifikt studieprogram. Denna flexibilitet kan göra det lättare att kombinera sina studiemål med karriär- och familjeåtaganden.

Studenter som är intresserade av att resa runt i världen och hjälpa andra kulturer lyckas med affärer kan välja att studera internationella affärer. Kurser som ingår i studierna kan inkludera internationell ekonomi, kulturella skillnader, finansmarknader, internationell verksamhet, global logistik och interkulturell kommunikation.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Om du vill öka dina kunskaper om sociala, kulturella, administrativa och historiska synpunkter från Sydamerika och den latinska världen, är detta kontinenten för dig.

Kontakta universitet bästa Kurser i Internationella affärer nätbaserade i Sydamerika 2021

2 Resultat i Internationella affärer, Sydamerika, Distansutbildning Filter

Kurs: Att göra affärer i Kina

Universidad Austral
Kurser
06 Jul 2021
<
Deltid
<
2 månader
30 May 2021
Spansk
Internet

Mål: att inte bara förstå förhållandet mellan ekonomi och politik i näringslivet i Kina utan också den asiatiska motsvarighetens rationalitet och mentalitet under förhandlings ...

Läs mer

Grundkursen - International Business

EAN University
Kurser
Jan 2021
Internet

Den sociala och ekonomiska utvecklingen i vårt land beror på möjligheten att få in ledningen personalen i privata och statliga institutioner-folk kan äga omfattande

Läs mer