64 Online Kurs Program i Humaniorastudier 2024

Online Kurs Program i Humaniorastudier 2024Filter
    • Online

    Deltid

    6 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig hur du skapar korrekta, engagerande och effektfulla texter för affärssammanhang. Professionell kommunikation: Business Writing and Storytelling är en kort onlinekurs från The Economist utformad för att hjälpa affärsmän att attrahera och tilltala breda publiker i olika skrivna format. Baserat på tidningens redaktionella praxis erbjuder denna sexveckorskurs en självreflekterande resa genom hantverket och syftet med att skriva och berätta, vilket ger dig självförtroendet att kommunicera med partners och medarbetare. En lättillgänglig "verktyg inte regler" förhållningssätt till grammatik låser upp praktiska färdigheter för att konstruera sammanhängande meningar och stycken och visar hur element som ordval, interpunktion och struktur kan maximera genomslag och tydlighet. Du kommer också att utforska sätt att källa information korrekt, lära dig att stärka argument med datavisualiseringar och avslöja metoder för konstruktiv och samarbetsredigering.

    • Estepona, Spanien

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online Portugal

    test kort beskrivning

    • UK Online, Storbritannien

    Deltid

    300 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Historia är studiet av tidigare händelser. För att förstå detta ordentligt, måste vi titta på tidigare händelser och se hur de påverkar det aktuella läget i världen. Det skulle vara omöjligt att förstå den nuvarande sociala, ekonomiska och politiska klimatet utan att hänvisa till händelserna av 20-talet.

    • County Cork, Irland

    Deltid

    Distansutbildning

    The Atlantic SEAL lärarlag erbjuder nu en "online-engelska program" för intresserade studenter som vill fortsätta eller börja använda och förbättra sin engelska språket när de i sitt hemland.

    • Bogotá, Colombia

    Distansutbildning

    Programmet har allmänt erkänts av aktörerna på grund av nivån på omfattande akademisk utbildning och yrkeskompetens i "att vara", "känna" och "veta hur" områden, utan också

    • Saint John, Kanada

    Distansutbildning

    Engelsk

    • 280, Amerikas förenta stater

    Distansutbildning

    Engelsk

    EC LiveOn-Demand engelska språklösningar för din organisation EC Live On Demand inkluderar: Specialbyggda engelska program Flexibla tidszoner Lektioner som ges av kvalificerade engelska lärare Full tillgång till MyEC med ett brett utbud av självstudieresurser Fri tillgång till Microsoft Office för längden på din kurs

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 timme

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förbättra dina engelska skrivfärdigheter och lär dig att uttrycka dig tydligt och vackert med denna gratis kurs.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    12 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Hämta under en romans skinn genom att förstå några av de viktigaste byggstenarna i modern fiktion.

    • Saint Petersburg, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kursen är för alla som vill berätta kraftfulla, tydligt organiserade historier - på deadline. Oavsett om du skriver varningar om nyheter, mötesöversikter, vetenskapliga artiklar eller affärsplaner kommer du att komma bort från denna fyra veckors, intensiva onlinekurs med de verktyg du behöver för att leverera vad din publik vill.

    • Richmond, Storbritannien

    Engelsk

    Denna kurs kommer att levereras online. En introduktion till vår serie kurser, från de antika grekerna till samtida postmodernister, utforskar de viktigaste idéerna som har format och förändrat världsbilden.

    • Nashville, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Hur gör du din idé till en roman till en roman? Svaret är kanske inte en exakt vetenskap, men de flesta publicerade författare skulle peka på berättelsegrunderna: karaktärsutveckling och dramatisk struktur. Som grund för en bra historia formas dessa två fiktionelement ytterligare av tekniker som dialog, stimulering och scenbyggnad för att få din idé att leva upp på sidan. Men att ha alla rörliga bitar till en bra historia motsvarar bara ett första utkast. För att verkligen skapa publicerbart arbete måste du lägga till komplexitet i din fiktion och sedan lära dig processen för revision.

    • Edinburgh, Storbritannien

    Heltid

    4 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den fyra veckors online-introduktionen till Medeltida Skottland-kurs ger minst 72 timmars grundläggande akademisk undervisning, tillsammans med utvecklingssessioner för att få ut det mesta av din internationella erfarenhet.