Filter
Kurser
Tempo: Alla

Sök 2 Kurser i Historia Nätbaserade

Kurser är i allmänhet öppna för studenter som har minst ett gymnasiet diplom. De ger chansen att lära sig om ett visst fokusområde. Vissa kurser pågår bara några veckor medan andra kurser tar år att slutföra.

Vad är en online kurs i historien? Det är chansen att lära sig mer om tidigare händelser och deras inverkan på den nuvarande världen. Vissa kurser kan ge en överblick över historien från förhistoriska tider till modern dag. Det är också vanligt att kurser fokuserar på ett visst område, som amerikansk historia eller europeisk historia. Några viktiga historiska händelser, såsom revolutionskriget, första världskriget och andra världskriget, kan ha egna kurser. Kurserna fokuserar också på orsakssamband och konsekvenser av historiska händelser, inklusive hur de fortsätter att påverka samhället.

Det är viktigt att ha en stark förståelse för historia för att undvika att upprepa det. Kursen i historien kan lägga grunden för avancerade grader.Dessutom ger det en chans att finslipa forsknings- och kommunikationsförmåga, vilket är ovärderligt i många olika karriärer.

Det finns många alternativ för att ta en online kurs i historien, och var och en har potential att kosta en annan avgift. Det övergripande finansiella kravet är baserat på många faktorer, så det är bäst att direkt kontakta institutionen av intresse för att lära sig mer.

Det finns många potentiella karriärmöjligheter för kandidater i en kurs i historien. Vissa studenter väljer att fortsätta sin utbildning i historia och fortsätta att få en avancerad examen, till exempel en mästare eller doktorsexamen. Vissa studenter kan välja att arbeta i utbildning. Många företag, myndigheter och organisationer uppskattar också studenter som har en stark kunskap om historien och förmågan att se hur vissa händelser har globala orsaker och effektscenarier.

Det finns många alternativ för att ta en online kurs i historia, särskilt med förmågan att ta kursen från var som helst i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Historia

UK Open College

Historia är studiet av tidigare händelser. För att förstå detta ordentligt, måste vi titta på tidigare händelser och se hur de påverkar det aktuella läget i världen. Det ... [+]

Historia är studiet av tidigare händelser. För att förstå detta ordentligt, måste vi titta på tidigare händelser och se hur de påverkar det aktuella läget i världen. Det skulle vara omöjligt att förstå den nuvarande sociala, ekonomiska och politiska klimatet utan att hänvisa till händelserna av 20-talet. På samma sätt skulle det vara svårt att förstå händelserna av 1900-talet utan att titta på 1800-talet. Detta IGCSE Historia distanskurs kommer att lära dig allt du behöver veta för att klara testet.

Kval: IGCSE History Ackrediterad: Ja QCF erkända: Ja Tilldelning Kropp: CIE - Cambridge International Examina Startdatum: När som helst - Vi registrera 365 dagar om året Varaktighet: Flexibel - Cirka 300 timmar - 12 månader Max Support Mål Recall, välja och förmedla kunskap om och förståelse för historia Visa förståelse för det förflutna genom förklaring och analys av:Orsakssamband Konsekvens Kontinuitet Byta Betydelse Kurs Enhet 1: 19th century centrala innehåll: Utvecklingen av moderna nationalstater 1848-1914 Enhet 2: Djup Studie: Ryssland 1905-1941 Enhet 3: 20th century centrala innehåll: International Relations sedan 1919 Enhet 4: fördjupad studie: israeler och palestinier 1945-1994 Förutsättningar ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
300 timmar
Internet
Läs mer på svenska
UK Open College

Att förstå det förflutna är nyckeln till att avkoda den nuvarande. Detta gör vår A Nivå historia naturligtvis intressant och engagerande, ger detaljerad inblick i modern ... [+]

Att förstå det förflutna är nyckeln till att avkoda den nuvarande. Detta gör vår A Nivå historia naturligtvis intressant och engagerande, ger detaljerad inblick i modern brittisk historia samt utveckla centrala analytiska och forskningskompetens.

Slutförandet av denna kurs motsvarar uppfyllandet av en full A-nivå. Läs vidare för att ta reda på mer om vår historia A Nivå distans och hur man kan lära sig med våra fantastiska material och stöd.

Denna specifikation är utformad för att:

Främja förståelsen av det förflutna och värdet av historiska studier Tillåt större frihet vid AS genom att tillhandahålla en betydande brittisk inslag på A2 Ge bredd och djup av studier i ett sammanhängande program Utveckla färdigheter för vidareutbildning och arbete Kval: En nivå History (9HIO) Ackrediterad: Ja QCF erkända: Ja Upphandlande Kropp: Edexcel Startdatum: När som helst - Vi registrera 365 dagar om året Varaktighet: Flexibel - Cirka 700 timmar - 2 år stöd UCAS Poäng: Beroende på betyg Kurs Enhet 1: Ryssland 1917-1991: Från Lenin till Jeltsin Enhet 2: Maos Kina 1949-1976 Enhet 3: Protest, agitation och en reform av parlamentets i Storbritannien 1780-1928 Enhet 4: Kalla kriget, dess utveckling och dess Demise 1945-1990 Förutsättningar ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
700 timmar
Internet
Läs mer på svenska