close

Filter

Visa resultat

Sök kurser i Hantering av mat och dryck på internet i Europa 2021

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så… Läs mer

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta universitet i topp kurserna i Hantering av mat och dryck nätbaserade i Europa 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Tyskland Online, Tyskland

Även i restaurangbranschen det gör en enorm skillnad om man arbetar på eller outbildad, eller har en yrkesexamen!

Även i restaurangbranschen det gör en enorm skillnad om man arbetar på eller outbildad, eller har en yrkesexamen! -
Kurser
Heltid
20 månader
Tysk
Okt 2021
Internet
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Tyskland Online, Tyskland

Kocken är mer än bara en titel. De mest traditionella gastronomiska masterexamen är grunden för ett framgångsrikt inträde i ledningsnivå och ledning på hotell och restauranger ... +

Kocken är mer än bara en titel. De mest traditionella gastronomiska masterexamen är grunden för ett framgångsrikt inträde i ledningsnivå och ledning på hotell och restauranger i gemenskap catering, i catering - men också inom industrin, utbildning och många andra områden. -
Kurser
Heltid
24 - 30 månader
Tysk
Okt 2021
Internet