STUDYONLINE.SE

Jämför 3 Kurser i Etik Online

Om du är intresserad av att främja din utbildning eller tjäna en examen, men du vill inte delta i college på campus, kan en online kurs vara det rätta valet. Detta alternativ erbjuder kurser och krediter som kan tillämpas mot en examen genom en online inlärningsmiljö.

Vad är en online kurs i etik? Denna klass fokuserar på de filosofiska frågorna om godhet, moral och rätt och fel. Denna disciplin innehåller ett antal teoretiska tillvägagångssätt som ofta omfattas av kursen. Några av dessa inkluderar utilitarism, deontologi och konsekvenser. Kursen kommer sannolikt att omfatta potentiella tillämpningar av dessa teorier, såsom bioetik, affärsetik, politisk etik och militär etik. Vid slutet av kursen ska eleverna kunna tillämpa filosofisk resonemang på moraliska frågor.

Detta är en färdighet som är fördelaktig i många olika situationer.Kritiskt tänkande och en tillämpad kunskap om filosofi kan hjälpa dig att bättre förstå många situationer och utmaningar som du kan stöta på på arbetsplatsen och i hela livet.

Om du är intresserad av att lära dig mer om stipendier och andra finansieringsmöjligheter du kan kvalificera dig för, kan antagningskontoret på din skola tillhandahålla information. De kan också ge en sammanfattning av utgifterna.

Det finns ingen enda karriärväg som en online-kurs i etik kan leda till. Kunskapen som den ger är relevant för nästan alla fält, och du kan tillämpa det i valfritt antal positioner. Om du vill göra en karriär ur filosofin kan du fortsätta vidare skolar och undervisar på högskolanivå. Vissa positioner, såsom bioeticist eller affärsmänskonsult, tillämpar direkt de etiska principerna som lärt sig i den här klassen. Karriärvägen du tar beror på dina individuella intressen och motivet att ta kursen.

Du kan anmäla dig till en online kurs i etik genom att hitta rätt skola som erbjuder klassen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Etik Filter

Online kurs: Etik

University Of The Free State Business School Online
Internet Heltid 1 vecka Öppen antagning Sydafrika Bloemfontein

Syftet med etik

Arbetsoförmåga förebyggande kurs (del 1 - online)

NIVA Education
Internet Deltid Finland Finland Online

Arbetsoförmåga inträffar när en arbetstagare är oförmögen att återuppta eller ligga kvar på arbetet på grund av hälsoproblem. Dålig anställdas hälsa eller arbetsoförmåga leder till minskad produktivitet och medför stora individuella, sociala och ekonomiska bördor. Det är också en viktig fråga för arbetstagarna, deras familjer, arbetsgivare, beslutsfattare, försäkringsbolag och företagshälsovården.

Cybersecurity och Ethical Hacking Course

EUSchool European School of Leadership
Internet Deltid 2 månader Oktober 2019 Spanien Madrid

Kursen för Cybersecurity och Ethical Hacking of EUschool har utvecklats i samarbete med Entelgy Innotec Security, ett internationellt serviceföretag inom cybersecurity, med närvaro i Europa och Latinamerika. Programmet riktar sig till proffs som är intresserade av att styra sin karriär mot cybersäkerhet och börja med etisk hacking. Cybersecurity Course erbjuder praktisk kunskap om omedelbar tillämpning samt erfarenheter i Innotecs laboratorier med specialiserade hackare i företagets team.