Filter
Kurser
Tempo: Alla

Se alla 3 Kurser i Engelsk litteratur Nätbaserad

En online kurs kan låta studenter lära sig allt om ett ämne de är intresserade av utan att behöva oroa sig för att resa till ett fysiskt klassrum. Denna typ av program är ett bra sätt att bygga kompetens och öka kvalifikationer.

Många elever undrar: Vad är en online-kurs i engelsk litteratur? Denna typ av program är utformat för att hjälpa eleverna att lära sig mer om skriftliga verk som är särskilt viktiga i engelsktalande kulturer. Studenter kan studera kända poeter, dramatiker, romanförfattare och andra författare, såväl som litterära trender och mönster. De kan lära sig att läsa, förstå och kritiskt analysera litteratur litteratur, och de kan ha en chans att förbättra sina egna skrivförmåga. Vissa kurser fokuserar på en viss författare, genre av arbete eller till och med land.

En klass på engelsk litteratur kan vara ett bra sätt för studenter att utveckla sin läsning, skrivning och analysförmåga. Det kan hjälpa deltagarna att lära sig att förstå struktur och argument. Dessa färdigheter kan vara användbara både inom yrkesområdet och i personlivet.

Det är viktigt att komma ihåg att kostnaderna varierar från kurs till kurs, eftersom varje institution har olika utbildningskrav. Kontakta din skola direkt för att få den mest exakta informationen om ekonomiska skyldigheter.

De färdigheter som förvärvats i en kurs om engelsk litteratur kan vara användbara i en mängd olika karriärer. Studenter kan fortsätta att bli författare, författare, romanförfattare, poeter eller dramatiker. De kan också skriva in andra relaterade områden som journalistik, copywriting, blogging, tekniskt skrivande eller underhållning. De som vill stanna inom litteraturområdet kan bli kritiker, litterära analytiker eller engelska lärare.

Vill du fortsätta en kurs i engelsk litteratur? Vår databas innehåller ett antal program. Sök bara efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Engelsk litteratur

Oplex Careers

Detta Learning engelska GCSE Course kommer att ge elever med en fantastisk inblick i att lära sig viktiga färdigheter för att förbereda för att studera för sin engelska s ... [+]

Ansök nu för sommaren 2017

Detta lära sig engelska GCSE kurs kommer att ge elever med en fantastisk inblick i att lära sig viktiga färdigheter för att förbereda för att studera för sin engelska språket och skrivkunnighet GCSE talet. Täcker aspekter av poesi, fiktiva skrift, icke-fiktiv skrift, transaktions skrift. Oavsett om du är i en position där du behöver din GCSE i engelska och inte säker på var du ska börja, eller vill arbeta inom detta område och behöver förtroende för att studera din kurs, eller helt enkelt vill få nya kunskaper, är denna kurs perfekt .

Kursen belyser Pris: Endast £ 24,00 var £ 299,99 Kurs Typ: Online Course Längd: 90 timmar, rekommenderas timmar Kursplan: 12 kursmoduler Handledare Support: Full handledare stöd ingår Tentor: Ja, examen arvode. Börja lära dig: du kan börja din online-lärande 24/7 och studera mot dina mål. finstilta Kval: Nivå 3 CPD Award Certifikat: PDF-certifikat medföljer naturligtvis valfria papperskopior £ 9,99. Tillgång: Obegränsad 24/7 tillgång till 12 månader, med alternativ sträcka om det behövs. Kompatibilitet: Desktop, Mac, bärbar dator, tabletter, Smartphone och smarta enheter ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
UK Open College

Detta helt ny specifikation En nivå Kursen kan avläggas hemifrån i din egen takt från var som helst i världen. Studenter kan anmäla helst 365 dagar om året och har regist ... [+]

Detta helt ny specifikation En nivå Kursen kan avläggas hemifrån i din egen takt från var som helst i världen. Studenter kan anmäla helst 365 dagar om året och har registrerats kan studera inom några dagar. Inga set sikt gånger och inga registreringsdatum.

Denna specifikation är utformad för att:

Utveckla kandidater förståelse av engelsk litteratur. Rita på deras erfarenheter av GCSE samt erbjuda en säker grund för att studera engelska än A-nivå Utveckla intresse och njuta av oberoende läsning Utveckla personliga svar som kritiker av både litterära och icke-litterära texter Kval: En nivå engelsk litteratur Ackrediterad: Ja QCF erkända: Ja Upphandlande Kropp: Edexcel Startdatum: När som helst - Vi registrera 365 dagar om året Varaktighet: Flexibel - Cirka 700 timmar - 2 år stöder U CAS Poäng: Beroende på betyg Kurs ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
700 timmar
Internet
Läs mer på svenska
UK Open College

Kursen behandlar den nya specifikationen infördes i september 2015. UK Open college är glada att kunna erbjuda möjligheten att studera A-nivå engelska språket och littera ... [+]

Kursen behandlar den nya specifikationen infördes i september 2015. UK Open college är glada att kunna erbjuda möjligheten att studera A-nivå engelska språket och litteraturen som anges av Edexcel. A-nivå syftar till att uppmuntra kandidater:

Om du vill använda integrerade språkliga och litterära strategier i sin läsning och tolkning av texter; Att engagera kreativt och självständigt med ett brett utbud av talat, skrivet och multimodala texter, utforska förhållandet mellan texter; Att genomföra oberoende och ihållande studier för att utveckla sina färdigheter som producenter och tolkar språk Kval: En nivå English Literature & engelska (9ELO) Ackrediterad: Ja QCF erkända: Ja Upphandlande Kropp: Edexcel Startdatum: När som helst - Vi registrera 365 dagar om året Varaktighet: Flexibel - Cirka 700 timmar - 2 år stöd UCAS Poäng: Beroende på betyg Kurs ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
700 timmar
Internet
Läs mer på svenska