STUDYONLINE.SE

Hitta 773 Kurser Online

Ett av de bästa sätten att främja sin karriär på är att investera i högre utbildning. Genom att ta kurser inom sitt område visar man engagemang i sitt yrke. Enskilda kurser kan ge värdefulla färdigheter och användbar kunskap.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Kurser nätbaserade 2019

773 Resultat i Master, Distansutbildning Filter

Cryptocurrency Course

London Academy of Trading
Internet Heltid 1 vecka Öppen antagning Storbritannien London

Cryptocurrency tar en allt viktigare roll på finansmarknaderna runt om i världen. Vår online Cryptocurrency kurs ger dig en bättre förståelse för hur man handlar i digitala valutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin, med fokus på riskhantering och kapitalhantering.

Engelska språkkurs online

The New England School of English
Internet Heltid Deltid Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Cambridge

Inte bara ett online-program, utan istället en skola - din skola, NESE - som bara händer för att vara online.

Program - Videospelutveckling

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Internet Heltid Deltid 1 - 2 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Sioux City + 1 fler

Vi uppmanar dig att uppleva vårt onlineprogram inom videospelutveckling. Programmet utvecklar färdigheter inom modellering, texturering, grundläggande skript, konstnärlig kunskap och videospelsledningen.

Full Volume Forex Training Course (Online Course)

ThatFXTrader
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater New York

En toppmodern, självständig, förenklad och välstrukturerad inlärningsformel, som styrs av tusentals studenter, fokuserar på att lära dig allt du behöver veta för att behärska FX-handel på din väg för att bli en högpresterande näringsidkare.

Online-kurs: LabVetEurope

University of Copenhagen
Internet Heltid Deltid 6 månader Öppen antagning Danmark Copenhagen + 1 fler

LabVet Europe-programmet kvalificerar dig att arbeta som utnämnd veterinär för laboratoriedjur enligt EU-direktivet från 2010 om produktion av djur som används för vetenskapliga ändamål, tidigare känd som FELASA-kategori D.

Tjäna som du lär dig online kurs

UK Trading Academy
Internet Deltid 6 veckor Kontakt Skolan Storbritannien London

Vårt tjänar som du lär dig Kursen har utformats speciellt för dem som inte har så mycket tid på en vecka att spendera timmar att lära sig att handla. Det är en kort skarp kurs som tar dig till snabbhet med alla handelsprinciper och känner din väg runt en handelsplattform.

Online kurs i digital

your Digital Marketing Academy
Internet Heltid Deltid 30 - 40 timmar Öppen antagning Kanada Toronto Amerikas förenta stater New York San Francisco + 4 fler

På din DMAC, vi sätter upp för att skapa en omfattande online-lärande erfarenhet som gör det möjligt för alla att ta vår kurs att arbeta i Digital

Weiterbildung Ökonom / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
Internet Heltid Deltid 9 - 18 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vår utbildning ekonom / -in (IUBH) kan du en utmärkt utbildning eller omskolning på universitetsnivå.

Ljusdesign - ackrediterad certifikatkurs (online)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Internet

Ackrediterad ljusdesign kurs - CERTIFIED Lighting Designers kan tjäna stort i belysningsdesignindustrin. Online kurser, ingen erfarenhet eller kvalifikationer krävs

Online Course Creation

The Internet Business School
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien Bethersden

Lär dig att skapa och sälja dina egna skräddarsydda online-utbildningskurser - Live Events

Montessori assisterande lärare 0-3 år och 3-6 år gammal

International Montessori Institute
Internet Heltid 3 månader September 2019 Spanien Vilafant Italien Rome Barcelona + 3 fler

Denna 0-3-åriga och 3-6-åriga Montessori-assistentlärarutbildning, inklusive den grundläggande teoretiska grunden för Montessori-utbildning, med tanke på vikten av känslomässiga faktorer och grundläggande relationer för att uppnå utmärkta resultat i den dagliga utbildningen. Skapa en översikt över alla arbetsområden och integrera dem perfekt i grunden och personliga arbetet och rutinerna i Montessoris utbildningsteori och därigenom säkerställa tillgång till och förståelse för alla verktyg som behövs för Montessoris pedagogiska tillvägagångssätt.

Online-specialiseringskurs i kommunikation och politisk analys

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Internet Heltid 6 månader September 2019 Spanien Madrid

Detta program riktar sig till både nyutexaminerade eller akademiker inom områdena statsvetenskap, marknadsföring, journalistik, lag eller internationella relationer; som till yrkesverksamma med högskoleexamen och erfarenhet i politiken som vill förbättra sina personliga färdigheter. CESCOMPOL är ett samarbetscenter vid universitetet i Alcalá de Henares (UAH), en av de äldsta i Europa. Kursen lärs i online-läget via en virtuell plattform, vilket gör att studenten får tillgång till studien, oavsett plats eller tid. På denna Campus hittar du alla undervisningsmaterial, jobb, kalendrar och ett permanent kommunikationssystem med handledare och studenter.

University of Nottingham Postgraduate Certificate in Education (International)

Stafford
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordanien Jordan Online Kuwait Kuwait Online Libanon Lebanon Online Qatar Qatar Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Dubai Irak Baghdad + 15 fler

Utbildningsbeviset (International) [PGCEi] är ett deltidsprogram för distansutbildning som riktar sig till professionella utbildare som arbetar i andra länder än Storbritannien.

Ledande Med Finans Kurs

Harvard Business School Online
Internet Deltid 6 veckor Oktober 2019 Amerikas förenta stater Cambridge

Ledande med ekonomi är ett onlineprogram som är utformat för att ge dig en grundlig förståelse för principerna för ekonomi - en verktygssats för att göra snabba finansiella beslut och förtroendet för att klart kommunicera dessa beslut till centrala interna och externa intressenter.

Diplom i clearing och vidarebefordran

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 2 - 6 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online + 1 fler

Online Diploma och certifikat kurser som täcker clearing och vidarebefordran industrin med ett särskilt fokus på internationella kontrakt och betalningar, sjöfrakt och tull.