Filter
Kurser
Europa Tempo: Alla

Jämför kurser i Digitala medier Nätbaserat Europa 2019

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

En examen i digitala medier kommer att hjälpa dig att räkna ut digitala förändringar i media, kultur och samhälle, och tillämpa denna kunskap i praktiken, i media och kreativa industrier och fortsatta studier. Du kommer att förses med färdigheter som kan tillämpas på nuvarande och framtida utvecklingen inom digitala medier, sociala medier, datorer och andra funktioner av teknik.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kontakta skolor mest populära kurserna i Digitala medier Nätbaserad Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Digitala medier, Europa, Distansutbildning

Of Course Learning

Mode blogging är en fantastisk hobby för någon galen om mode! Lär dig att skapa en modeblogg, växer det att arbeta med varumärken och tjäna pengar att göra blogga ett hel ... [+]

Mode blogging är en fantastisk hobby för någon galen om mode! Lär dig att skapa en modeblogg, växer det att arbeta med varumärken och tjäna pengar att göra blogga ett heltidsjobb!

Jag är en professionell modebloggaren och i den här kursen jag guidar dig genom allt du behöver veta för att skapa och bygga du äger framgångsrik blogg. Vi kommer att täcka ämnen som är relevanta för mode, livsstil, skönhet och resebloggar, och ta en realistisk titt på hur man bygger en blogg på en budget med absolut ingen teknisk kunskap.

Slingor

Efter att ha tagit den här kursen kommer du att:

Har din egen fullfjädrat blogg Känd som kameror, objektiv, belysning och... [-]
Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
IPAM

Effekterna av digital transformation på organisationer är redan obestridliga eftersom det är en snabb process som tvingar beslutsfattare att utveckla nya färdigheter för ... [+]

Om Wiki

Effekterna av digital transformation på organisationer är redan obestridliga eftersom det är en snabb process som tvingar beslutsfattare att utveckla nya färdigheter för att leda förändringar och dra nytta av en mängd möjligheter som skapas för att övervinna de utmaningar som de ställer. teknik, processer och mänskliga resurser.

Detta program är det rätta svaret på marknaden, vilket säkerställer dess fackmannas förmåga att leda projekt för digital entreprenörskap.

Viktiga fördelarLärarpersonal bestående av ansedda yrkesverksamma inom de områden de undervisar.Klassen består av professionella med avancerade färdigheter inom det digitala området, som syftar till att främja en hög nivå av att dela erfarenheter i klassrummet.Omedelbart praktisk undervisning med erfarenhet av studenter och lärare, liksom fallstudier.Bedömning med praktiskt arbete tillämpat på verkligheten i varje närvarande organisation.Slutarbete tvärs över programmet där hårda och mjuka färdigheter arbetas.mottagare... [-]
Portugal Lisbon Porto
Oktober 2019
Portugisiska
Heltid
Deltid
5 månader
Internet
Läs mer på svenska