ONLINESTUDIES

Hitta 2 Kurser i Digitala medier Nätbaserade

Kurser är fristående utbildningsenheter som kan tas vid universitet, högskolor, och handelshögskolor över hela världen. För att erbjuda ännu mer flexibilitet har många skolor även kurser på internet. Studenter kan ta individuella kurser eller gå hela studieprogram.

En examen i digitala medier kommer att hjälpa dig att räkna ut digitala förändringar i media, kultur och samhälle, och tillämpa denna kunskap i praktiken, i media och kreativa industrier och fortsatta studier. Du kommer att förses med färdigheter som kan tillämpas på nuvarande och framtida utvecklingen inom digitala medier, sociala medier, datorer och andra funktioner av teknik.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Kurs i Digitala medier nätbaserade

2 Resultat i Digitala medier, Distansutbildning Filter

Avancerat program för digital transformation (E-Learning)

IPAM
Kurser
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
5 månader
Portugisiska
Internet

Effekterna av digital transformation på organisationer är redan obestridliga eftersom det är en snabb process som tvingar beslutsfattare att utveckla nya färdigheter för att l ...

Läs mer

Mode blogging

Of Course Learning
Kurser
<
Deltid
Engelska
Internet

Mode blogging är en fantastisk hobby för någon galen om mode! Lär dig att skapa en modeblogg, växer det att arbeta med varumärken och tjäna pengar att göra blogga ett heltidsj ...

Läs mer