27 Online Distansutbildning Kurs Program i Affärer 2024

Online Distansutbildning Kurs Program i Affärer 2024Filter
    • Online
    • Madrid, Spanien

    Heltid

    6 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Datavetenskap och artificiell intelligens revolutionerar hur företag konkurrerar, verkar och fattar beslut. Detta innebär, bland andra fördelar, att förbättra inte bara när det gäller konkurrenskraft och processoptimering, utan även i marknadsföringsstrategier och kopplingar till externa parter (intressenter, leverantörer).

    • Online

    Deltid

    10 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    The Credential of Readiness (CORe) är vår utgångspunkt i grunderna för affärstänkande - ett tre-rätters onlineprogram utformat för att förbereda dig för att delta fullt ut i affärsvärlden. CORe utvecklades av HBS-fakultetsmedlemmar för att ingjuta en djup förståelse för väsentliga affärskoncept och problemlösningsförmåga. Att behärska de tre CORe-kurserna – Business Analytics, Economics for Managers och Financial Accounting – ger dig flytande språk i affärsspråket.

    • Online Spain
    • Valencian Community, Spanien
    • + 2 more

    Heltid

    6 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    I denna dataanalyskurs kommer du att öka dina kunskaper om business intelligence, samt ursprunget till de termer som idag används i företag dagligen. Du kommer att utbildas inom branschen och i funktionaliteten av databehandling, utföra operationer och rapporter med dem, koppla ihop olika datakällor, skapa dashboards, tolka erhållna resultat och förutse för korrekt affärsbeslut.

    • Cambridge, Amerikas förenta stater

    Deltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få verktygen för att känna igen och reagera på de ekonomiska krafter som formar ditt företag.

    • Online

    Deltid

    6 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få exklusivt globalt perspektiv med specialister på The Economist. En förändring inom internationell politik pågår när rivaliteten mellan USA och Kina intensifieras. Parallellt med denna tävling är klimattillståndet, migrationsnivåer och åldrande befolkningar oroande för världens ledare. The New Global Order: How Politics, Business, and Technology are Changing är en kort onlinekurs från The Economist. Den är utformad för att utrusta dig med en unik blandning av konceptuell och praktisk förståelse av global politik och dess inverkan. Den här sexveckorskursen tar dig på en resa genom de viktigaste makthavarna, deras politiska strategier, ekonomiska mål och relationer, avgörande händelser, teknikens roll och genomgående globala trender. Du kommer att få en bättre förståelse för hur din organisation kan påverkas och hur du bör reagera på nya förändringar.

  • Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Verksamheten av mode kombinerar kreativt tänkande med analytisk förmåga. Vår verksamhet lektioner inkluderar filmer riktade till detaljhandeln köpare, handlare och marknadsförare. De ger en solid grund för dem som vill starta eget detaljhandel, tillverkning eller utformning företag, inklusive avgörande kunskap om detaljhandeln matematik, vinst och förlust, vilket skapar en handelsplan branding, licensiering och marknadsföring.

    • UK Online, Storbritannien

    Deltid

    300 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Business Studies omfattar många aspekter av dagliga transaktioner, från att starta ett företag att förstå hur inköp görs, från att förstå hur marknadsföring arbetar för att redovisning och finansiering.

    • Oxford, Storbritannien
    • UK Online, Storbritannien

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    • Online

    Heltid, Deltid

    4 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Utforska begreppet hållbarhet och hur man upprätthåller hållbara affärsmetoder i denna kostnadsfria onlinekurs.

    • Online

    Deltid

    9 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig datavisualisering genom Tableau 2020 och skapa möjligheter för dig eller viktiga beslutsfattare att upptäcka datamönster som kundernas köpbeteende, försäljningstrender eller produktionsflaskhalsar. Du kommer att lära dig alla funktioner i Tableau som låter dig utforska, experimentera med, fixa, förbereda och presentera data enkelt, snabbt och vackert.

  • Deltid

    3 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig om kontraktshantering och affärsrelationer i en kurs som stöds av den brittiska regeringen och World Commerce & Contracting.

    • Ghent, Belgien

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den här e-inlärningskursen är utformad för alla som vill starta sin egen vinföretag eller följa en professionell vinkarriär inom vinbranschen, specialiserad på försäljning, som chef, som representant, säljare eller vinbutikassistent .

    • Paris, Frankrike

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Franska

    Förbereder du dig för att ta skicklighetstestet för företagsstudier och management (TAGE MAGE)? Gör ett möte med en TAGE MAGE prep coach och gör ett gratis diagnostiskt test som ger dig en realistisk överblick över dina styrkor och svagheter.

    • Honolulu, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Onlineprogrammet kommer att täcka World Business Academy-läroplanen under två veckor och kommer att levereras på vardagar i (i) tio levande och interaktiva online-gruppklasser och (ii) två en-till-en personliga akademiska handledning ledd av Dr. Gerard Dericks.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 timme

    Distansutbildning

    Engelsk

    Facebook är världens största sociala nätverk. Med över en miljard användare är det mycket troligt att en del av din målgrupp kommer att ha ett Facebook-konto. På kursen Sociala medier för företag har du uppmuntrats att undersöka och undersöka de föredragna sociala medieplattformarna som används av din målgrupp, så du bör ha en bra idé vid denna tidpunkt om Facebook är en av de rätta plattformarna för du.