$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurserna i Bokningar och reservationer Online

En kurs är ett bra sätt för dem med högskoleexamen att studera ett visst ämne. Studenter kan använda den för att vidareutbilda sina karriärer eller utforska alternativ för framtida studier. Vad är kurser i bokning och bokningshantering? En kurs som detta kan täcka ämnen som kundservice, hantera en reception eller använda en databas. Du kan också lära dig hur man använder programv… Läs mer

En kurs är ett bra sätt för dem med högskoleexamen att studera ett visst ämne. Studenter kan använda den för att vidareutbilda sina karriärer eller utforska alternativ för framtida studier.

Vad är kurser i bokning och bokningshantering? En kurs som detta kan täcka ämnen som kundservice, hantera en reception eller använda en databas. Du kan också lära dig hur man använder programvara som Microsoft Word och Excel, och det bästa sättet att hantera boendebokningar och möten. Din kurs kan innehålla ett hands-on-element och testning för att se om du har behärskat nya färdigheter.

Det finns en mängd olika fördelar med att ta kurs i bokning och bokningshantering. Du kan kanske driva en kampanj eller till och med en ny position med dina nya färdigheter, vilket kan innefatta tidshantering samt stor muntlig och skriftlig kommunikation. Du kan också utveckla dina färdigheter för att arbeta inom ett lag och individuellt.

Precis som vilken typ av högre utbildning, kommer en kurs i bokning och bokningshantering att bero på vilket program du väljer. Du bör kontakta skolan efter eget val för mer information om undervisning, böcker och andra avgifter.

Kurser i bokning och bokningshantering kan förbereda dig för ett antal karriärer. Det kan hända att du arbetar som receptionchef vid en bed and breakfast. Ett annat karriäralternativ kan vara boendechef för ett stort hotell i en storstad. En annan möjlighet är att arbeta som en affärsförbindelse för en hotellkedja, som arbetar med företag för att planera möten eller konferenser.

Du kan ta en kurs i bokning och bokningshantering vid ett antal institutioner, inklusive online och internationella alternativ. Du kan till och med studera på lokala högskolor eller stora universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Tyskland Online, Tyskland

För att möjliggöra kvalificerade och okvalificerade arbetskraft yrkeskvalifikationer industri och handel som hotellchef / kontorist IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neuman ... +

För att möjliggöra kvalificerade och okvalificerade arbetskraft yrkeskvalifikationer industri och handel som hotellchef / kontorist IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neumann erbjuder unik i Tyskland möjlighet att fånga upp detta i deltid distans och utan förlorad inkomst. -
Kurser
Heltid
20 månader
Tysk
Internet