$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurserna i Affärsverksamhet och ekonomi på internet

Att ta en online kurs är ett utmärkt sätt att lära sig mer om ett visst ämne och fördjupa din akademiska karriär. En kurs är ofta öppen för alla med högskoleexamen eller motsvarande och kan ibland erbjuda kredit i högre grad. Du kanske undrar, vad är en online kurs i affärer och ekonomi? Det är en studie av ett specifikt ämne i affärer eller ekonomi under en period av några vec… Läs mer

Att ta en online kurs är ett utmärkt sätt att lära sig mer om ett visst ämne och fördjupa din akademiska karriär. En kurs är ofta öppen för alla med högskoleexamen eller motsvarande och kan ibland erbjuda kredit i högre grad.

Du kanske undrar, vad är en online kurs i affärer och ekonomi? Det är en studie av ett specifikt ämne i affärer eller ekonomi under en period av några veckor till flera månader. Kurser kommer sannolikt att utforska ämnen som global ekonomisk teori, marknadsanalys, makroekonomi, mikroekonomi, redovisning, hållbar ekonomisk tillväxt, affärsetik och mer. De kan fokusera på stora koncept eller praktiska affärsapplikationer.

Studenter av företag och ekonomi kan lära sig färdigheter för att framgångsrikt öppna eller hantera ett företag eller ge ekonomisk rådgivning. Kurser verkställer ofta analytiskt tänkande och datatolkning i sina läror, förbereder eleverna till lovande karriärer.

Undervisning för en kurs i näringsliv och ekonomi kan variera avsevärt från program till program. När du jämnar kurser, var noga med att ta med kostnaden i ditt beslut. För mer information om kostnaden för en viss kurs är det bäst att kontakta institutionen direkt via ledningsformuläret.

Många studenter i näringsliv och ekonomi fortsätter karriär inom ekonomi och ekonomisk analys som finansiella analytiker, företagsledare, finansdirektörer och ekonomiska forskare. Deras utbildning ger dem kompetens inom många finansiella frågor, inklusive budgetskapande, effektivitet och mycket mer. De högsta betalande karriärerna kräver vanligtvis minst en magisterexamen. En kurs i näringsliv och ekonomi kan börja din väg mot en MBA i affärer, öppna fler dörrar och bygga erfarenheter.

Om du har bestämt dig för att driva en bättre karriärutsikt, är nästa steg att hitta rätt online-affärs- och ekonomisk kurs för dig.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Harvard Business School Online
cambridge, Amerikas förenta stater

Se världen genom linsen för ekonomi och få kunskap och färdigheter för att skapa framgångsrik affärsstrategi.

Se världen genom linsen för ekonomi och få kunskap och färdigheter för att skapa framgångsrik affärsstrategi. -
Kurser
Deltid
8 veckor
Engelska
29 Sep 2022
20 Sep 2022
Internet