Läs den officiella beskrivningen

Ultimate Weight Loss Programmet är speciellt utformat för att utrusta dig med den omfattande kunskapen och färdigheter som är nödvändiga för att uppnå dina personliga och professionella mål. Det erbjuder omfattande strategier för att förlora vikt och förebygga viktrelaterade sjukdomar, för dem som ser allvarligt på sin hälsa. Låt våra experter näringsämnen och dietister börja dig på vägen till en framgångsrik karriär inom viktminskning eller uppnå dina långa önskvärda näringsmål. Du lär dig att få långvariga, effektiva resultat så registrera dig nu för att börja lära dig./>

Kursinnehåll

LESSON 1 - GMO, livsmedelskomplementering och ekologisk mat

Du kommer att lära dig vad livsmedelsindustrin gör för maten och se om det finns fördelar med att välja ekologiska eller genetiskt modifierade livsmedel. Vi kommer att titta på livsmedelssynergi och fördelarna med att få mer näringsämnen från maten när vi förlorar det överskjutande pundet.

LESSON 2 - Hjärtsjukdom

Denna lektion kommer att undersöka hur vanliga sjukdomar utvecklas och de skadliga effekterna på våra kroppar. Vi kommer att undersöka näringsvärdet av de livsmedel som vi borde äta för att förebygga och omvända sjukdomarna samtidigt som vi klarar av vikt.

LESSON 3 - Behandla typ 2 diabetes

Denna lektion utforskar livsstilsinterventioner, inklusive måltidsplanering och träningsregimer för att förhindra utvecklingen av diabetes. Vi kommer också att undersöka hur du positivt kan påverka blodsockernivån genom kostfiber och glykemiskt index om du lider av typ 2-diabetes.

LESSON 4 - Hantera din Gut Health

Vi tittar på snabbt stigande sjukdomar som; Celiac sjukdom, divertikulär sjukdom, laktosintolerans och peptisk sår sjukdom. Vi kommer att undersöka deras utveckling och planera dieter skräddarsydda för att hantera symtom och förhindra utveckling. Denna lektion kommer också att utforska livsmedel som ökar tarmhälsan och fyller på tarmväggen, hjälper även dig i matsmältningsstörningar.

LESSON 5 - Stresshantering för viktminskning

Denna lektion kommer att se på mindfulness för att lindra stress och förstå de livsmedel som kan hjälpa till att minska stress och depression. Vi kommer att titta på praktiska metoder för att integrera mer av dessa livsmedel i din kost och minska livsmedel som bidrar till stressnivåer.

LESSON 6 - Heal Your Gut - läka din hjärna

Din hjärna är ditt kontrollcenter, men varför matar vi inte det med näringsämnena för att det ska fungera som bäst? Fetma stör ett antal fysiologiska processer som stör hjärnans funktion. Vi kommer att utforska hälsosam mat i hjärnan, vilket förbättrar sin funktion och signalering av neurotransmitter.

LESSON 7 - Bonusmaterial: 12-veckors viktminskningsplan

12-veckors viktminskning planen är utformad för alla som vill vara friskare, gå ner i vikt, minska risken för fetma-relaterad sjukdom och generellt öka din näring. Under 12 veckor kommer du att få:

  • Instruktioner för hur man följer hälsosamma steg för att säkerställa att du håller dig på rätt spår
  • En Diet Diary mall, där du kommer att kunna spela in ditt matintag varje dag
  • Friska recept för att hålla dig motiverad och se till att din mat är alltid roligt
  • Snacking guide broschyr
  • Viktminskningsmål att genomföra varje vecka
  • Bonusvideo som hjälper dig att förstå matetiketter
  • Nyttiga tips i slutet för att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår.
Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Shaw Academy »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
Free
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum