Read the Official Description

Global diplomati: FN i världen

Kursen erbjuder en välforskad och omfattande primer till FN-systemet. Består av en introduktion till den komplexa FN-familjen och dess historia och en serie snapshots av viktiga FN-funktioner som används för att utforska viktiga FN-teman och hjälpa eleverna att utveckla viktiga analys-, kommunikations- och politiska färdigheter.

Kursen riktar sig i stort sett till personer som är intresserade av att lära sig mer om FN: s system, förutsatt att de är intressanta men inte nödvändiga tidigare kunskaper samtidigt som de erbjuder tillräckligt aktuell forskning och nya kritiska perspektiv att det också kommer att vara av intresse för människor med mer kunskap eller akademisk förtrogenhet med ämnet också.

Kursens huvudsyfte är att tillhandahålla denna omfattande introduktion i en självständig men djupgående form tillsammans med de viktiga praktiska färdigheter som krävs för att förstå och diskutera FN-angelägenheter och eventuellt lägga grunden för ett större engagemang i framtiden - antingen i det civila samhället eller i vidare studier.

När ska jag få tillgång till föreläsningar och uppdrag?

När du har registrerat dig för ett certifikat har du tillgång till alla videor, frågesporter och programmeringsuppgifter (om tillämpligt). Peer review-uppdrag kan bara skickas in och granskas när din session har börjat. Om du väljer att utforska kursen utan att köpa, kan du kanske inte få tillgång till vissa uppdrag.

Vad händer om jag behöver extra tid för att slutföra kursen?

Inte ett problem - kursplaner är flexibla, och kursavgiften ger 180 dagar full kursåtkomst och certifikatberättigande. Självfyllda kurser har förslag till deadlines, men du kommer inte att straffas för missade deadlines så länge du tjänar ditt certifikat inom 180 dagar. Sessionbaserade kurser kan kräva att du möter deadlines för att hålla dig på rätt spår; men om du hamnar bakom kan du växla till en senare session, och allt arbete som du har genomfört kommer att överföras till dig.

Vad får jag om jag betalar för kursen?

Om du betalar för kursen får du tillgång till alla funktioner och innehåll du behöver för att få ett kursbevis. Om du avslutar kursen framgångsrikt kommer ditt elektroniska certifikat att läggas till på sidan Prestationer - där kan du skriva ut ditt certifikat eller lägga till det i din LinkedIn-profil. Observera att kursbeviset inte representerar officiell akademisk kredit från den partnerinstitution som erbjuder kursen.

Program taught in:
Engelska

See 22 more programs offered by SOAS University of London »

Last updated June 18, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Apr. 2019
Aug. 2019
Duration
6 veckor
Deltid
Pris
Free
Du kan dra nytta av en GRATIS Massive Open Online Course (MOOC) på SOAS University of London .
Deadline
Mar. 31, 2019
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Aug. 31, 2019
Application deadline
Mar. 31, 2019
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Mar. 31, 2019
Slutdatum
Aug. 31, 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum