Kurs: smarta val: bredda dina horisonter

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs: smarta val: bredda dina horisonter

FutureLearn

Kursen har utformats av UCAS för att hjälpa dig att bättre förstå de studie- och utbildningsmöjligheter som är öppna för dig. Det stora utbudet av ämnen, universitet och tillgängliga alternativ kan vara överväldigande. Att utforska dina val och fatta beslut kan vara ganska skrämmande. Så vi har sammanställt en uppsättning material som hjälper till att forma ditt tänkande.

Välj rätt ämne och väg för dig

Genom att registrera dig kommer du att upptäcka mer om dina alternativ och förbättra din förmåga att göra val som passar dig. Vi ger insikt i att välja ämnen och de olika vägar som kan tas efter skolan, genom högre utbildning eller andra träningsvägar, till din valda karriärväg.

Du hittar användbara tips från studenter och hör från antagning handledare om vilka färdigheter och färdigheter de söker efter sökande och de viktigaste sakerna du behöver tänka på för att fatta rätt beslut och val för dig.

Förstå studier och karriärmöjligheter

Kursen innehåller korta artiklar för att läsa och videor att titta på, plus aktiviteter och frågesport med tips som hjälper dig att bättre förstå studier och karriärmöjligheter. Det finns också chansen för dig att lära av och stödja andra elever genom online-diskussioner.

När vi slutfört tror vi att du kommer att vara i ett mycket starkare läge för att svara på frågan "Vad vill jag göra nu?"

Vem är kursen för?

Denna kurs är för alla som överväger deras valmöjligheter efter 18 års utbildning och utbildning, för att hjälpa dem att utforska sina möjligheter och bredda sin medvetenhet om vad högre utbildning i Storbritannien har att erbjuda.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Nov. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Nov. 2019
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan