Read the Official Description

Privatekonomi

Sätta upp dig själv för att lyckas genom att inkludera en personlig finansminor i ditt utbildningsprogram så att du kan förverkliga dina egna finansiella mål och undvika onödig risk och skuld.

Programöversikt

Vad händer om du kan starta din karriär med färdigheterna att fatta bra beslut om din personliga inkomst och använda samma kunskaper för att förbättra din anställbarhet? Välj en Personal Finance-minor och du får möjlighet att lära dig de färdigheter du behöver för att lyckas hantera din personliga ekonomi, hjälpa andra och förbättra dina karriärmöjligheter (den här mindreheten ger utbildningskraven för AFC ® (Accredited Financial Counselor) beteckning.)

"Att ta Texas Techs Personal Finance-kurser är det bästa beslutet jag har gjort. Kurserna lär ut verkliga ämnen som kommer att vara fördelaktiga oavsett vilken karriär jag väljer. Från investeringar, skuldhantering och försäkring för att köpa ett hem - Någon kan dra nytta av Dessa klasser. Bra ekonomisk hälsa börjar med kloka beslut tidigt i livet. Tack, Texas Tech! "

- Hannah Walker

Ansökningsprocess

För att bedriva en Personal Finance-minor bör du först kontakta din akademiska rådgivare. Både din akademiska rådgivare och akademisk rådgivning i Human Sciences College kommer att arbeta med dig för att slutföra processen som krävs för att deklarera din minderåriga.

Programkrav

  • 18 kredit timmar
  • Alla kurser erbjuds under hösten, våren och sommarsemesterna
  • Alla förutsättningar måste uppfyllas före varje kurs.
  • Alla kurser måste fyllas i med betyget "C" eller högre.
Kurs

PFI / PFP 3301, PFI / PFP 3321, PFI 3341, PFI 3361, PFI 3381

Sammanställningar: PFI 3361 ELLER PFI 3381

Program taught in:
Engelska
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
18 Öppettider
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum