Kurs om mänskliga resurser inom hospitality

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs om mänskliga resurser inom hospitality

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kurs i Hospitality Human Resources

Lär kriterier och strategier för att uppnå målen

Mänskliga resurser inom gästfrihet är en viktig del i en väl fungerande organisation, som genom personlig direktivets mål uppnås och kan uppnå en bättre utveckling av företaget att nå en hög grad av konkurrenskraft.

Denna kurs Hospitality Human Resources strävar efter att visa användningen av kriterier och strategier för att vägleda de anställda för att uppnå målen för bolaget, i en god arbetsmiljö med rimlig ersättning och respekt sina rättigheter.

Agenda

 • Organisationen och organisationskultur - Begrepps baser i organisationen. Organisationsstruktur. Kulturen i organisationen. Den mänskliga faktorn i företaget
 • Analys, beskrivning och bedömning av arbetstillfällen - personalplanering i bolaget. Analys av arbetstillfällen. Analys och beskrivning av arbetstillfällen (ADP). Design och implementering av ADP. Genomförandet av planen av arbetsbeskrivningar. Betyg jobb.
 • HR Rekrytering - Börden och betydelsen av rekrytering. Rekryteringsprocessen. Behovsanalys och personalplanering. Beskrivning vakans. Typer av rekrytering. Källor till rekrytering. I pressmeddelandet. Insamling av applikationer. Preliminärt urval av kandidater. Utfall och utvärdering.
 • Urval och inriktning på mänskliga resurser - rekryteringskoncept. Lämplighetstest. Intervju val. Stadier av urvalsintervju. Typer av intervju. Betyg av kandidaten. Analys och beslutsfattande. Inkorporering av kandidaten.
 • Företaget utbildning - Utbildning i bolaget. Vikten av utbildning och utveckling. Principerna för träning. Målen för utbildningen. I utbildningsplanen.
 • Personlig Utvärdering - Den utvärdering av prestanda. Den processutvärdering. Bedömningen intervju.
 • Internkommunikation i företagsekonomi - Kommunikation. Kommunikationsprocessen. Kommunikationstekniker. Lyssna. Olika typer av kommunikation.

Syften

Under personalchef i Hospitality få det:

 • Använder verktyg för ledarskap, management och teknik, särskilt verktyg för planering och samordning av mänskliga resurser i bolaget.
 • Har ledarskap och kommunikation i relation till mänskliga resurser i bolaget.
 • Dirijas mänskliga team inom organisationen, med hänsyn till egenheterna i verksamheten.

Karriärmöjligheter

Kurs Hospitality Human Resources riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som styrelseledamot eller anställd av Institutionen för mänskliga resurser, eller bly som kommando mellanliggande eller vara ansvarig för en avdelning.

Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan