Läs den officiella beskrivningen

Integrativa studier

Integrativa studier är ett sätt att svara på frågor, lösa problem och ta itu med nutida sociala problem från flera perspektiv.

Programöversikt

Integrativa studier elever utvecklar de intellektuella verktyg som behövs för att bygga broar över akademiska discipliner och tillämpa sina kunskaper, innovationer och kunskaper i olika akademiska och praktiska miljöer. I kärnklasser utvecklar studenter portföljen artefakter som visar sina individuella färdigheter, intressen och talanger. Denna portfölj och tillämpad inlärningserfarenhet ger varje student värdefulla resurser för flexibel, individualiserad karriärplanering och utveckling.

Integrerande studier som en koncentration

Studenter som är intresserade av att genomföra en examen i universitetsstudier med ett koncentrationsområde i integrerade studier måste innehålla minst 18 timmar från följande kurser: INTS 2310, 3300, 3301, 3330, 3350, 4320 och 4350.

Integrativa studier som en mindre

Även om studenter som saknar högskolestudier inte behöver en mindreårig, kan elever i andra examensprogram söka minor i integrationsstudier genom att ta 18 timmars integrerade studier kurser godkända av en integrerad studie rådgivare. En kurs på C eller bättre måste uppnås i varje kurs. Kursen rekommenderas att tas i följande ordning:

1. INTS 2310: Grundläggande i integrationsstudier.

2. Välj minst fyra klasser från följande:

  • INTS 3300: Perspektiv på integrerade studier
  • INTS 3301: Karriär och professionell utveckling
  • INTS 3330: Globala perspektiv i integrationsstudier
  • INTS 3350: Lagledarskap i tvärvetenskapliga problem
  • INTS 4320: Praktik i integrationsstudier

3. INTS 4350: Capstone i integrationsstudier. Huvudinnehållet går här.

Ansökningsprocess

För att driva en minor i Integrative Studies bör du först kontakta din akademiska rådgivare. Både din akademiska rådgivare och rådgivare i Studenttjänstcentret för universitetsstudier kommer att arbeta med dig för att slutföra processen som krävs för att deklarera din minderåriga.

Program undervisas på:
Engelska
Texas Tech University Worldwide eLearning

Se 65 fler kurser från Texas Tech University Worldwide eLearning »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum