Kurs i stormakterna i den antika världen: Främre Orienten

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i stormakterna i den antika världen: Främre Orienten

FutureLearn

Under fyra veckor, utforskar detta gratis online-kurs fyra gamla Främre Orienten kulturer och hur de interagerade med varandra 3500 år sedan.

Spåra egyptiska, Mitannian och Hittite makterna

Resa, diplomati, handel och krigföring funktionen som vi spåra de gamla egyptiska, Mitannian och Hittite superkrafter. Vi får se hur de kom i kontakt med varandra i sina ansträngningar att utvidga sitt inflytande till de ständigt ifrågasatta Syrien-Palestina landar.

Vi kommer att undersöka föremål från University of Liverpool Garstang Museum of Archaeology - en av de viktigaste samlingar av föremål i Storbritannien - så att du kan lära dig inte bara om historien om denna period, men också hur experter använder artefakter att rekonstruera det förflutna.

Med användning av föreliggande för att belysa det förflutna

Den arkeologiska bevis på att vi kommer att samråda är ofta disparata och fragmentarisk, så för att förstå det bättre, kommer vi att titta på nuvarande metoder för internationella relationer och diskutera moderna paralleller med en expert från vår Department of Politics.

Åtkomst gamla landskap

Våra experter kommer att bekanta dig med de gamla Främre Orienten landskap och introducera dig till viktiga objekt som presenteras i diplomati och krig vid denna tid i det avlägsna förflutna.

Du kommer också att överväga den större bilden, som imperier blomstrade och floundered i kampen för att bli den viktigaste supermakt av den antika Främre Orienten.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till alla som är intresserade av arkeologi och antik historia. Tidigare studie i arkeologi är inte nödvändigt, eftersom denna kurs fungerar som en introduktion till studiet av historien om den antika Främre Orienten.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
4 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan