Read the Official Description

Hur kan du slå ett socialt företag idé till handling? I den här kursen kommer du att identifiera problemet din idé är att försöka lösa, designa din socialt företagande venture-modellen och förbereda sig för att ta den till marknaden.

Där kan detta naturligtvis att ta mig?

Denna kurs är ett måste för alla som vill starta ett socialt företag. Det kommer att hjälpa dig att förstå problemet som socialt företag försöker adress, anser innovationsgraden i din idé och bygga din affärsplan och ditt team.

Vad och hur kommer jag lära mig?

Socialt företagande: Turning idéer till handling innehåller en blandning av teori, praktisk information och fallstudier från hela världen. Du kommer också att lära sig om de juridiska och marknadsföring överväganden när du förbereder att ta din idé till marknad.

I slutet av kursen kommer du att utveckla en plan för att vända din socialt företagande till handling och det blir en tävling för att hitta den bästa eleven producerade plan.

Läs mer med sociala Enterprise programmet

Kursen är en av tre i programmet Social Enterprise som utarbetats av Middlesex University Business School i samarbete med forskare vid Jindal Center for Social Innovation & Entrepreneurship och det sociala företaget Living in Minca och med finansiering från British Council.

Programmet gör det möjligt för dig att förstå vad som krävs för att starta och driva ett hållbart socialt företagande. När du är klar med alla tre kurser och köpa ett certifikat av prestationen för varje, kommer du att tjäna en FutureLearn Award som ett bevis på att slutföra utbildningen.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Nov. 2019
Duration
3 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum