Kurs i Shakespeare och hans värld

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i Shakespeare och hans värld

FutureLearn

William Shakespeare är en av de mest kända författare genom tiderna. 2016 markerade 400-årsdagen av hans död, har hans ord inspirerade och flyttade människor från hela världen i århundraden.

Hur mycket vet vi om Shakespeares kulturell bakgrund och influenser och varför hans verk har fått utstå? För att få en verklig känsla av hur Bard värld skulle verkligen såg och kände, kommer kända Shakespeare akademiska Professor Jonathan Bate att utforska hyllade samlingar Shakespeare Birthplace Trust. Professor Bate är också den ledande utbildare, med Dr Paula Byrne, på den nya litteratur och mental hälsa: Läsa för välbefinnande FutureLearn kurs från Warwick.

Varje vecka kommer professor Bate undersöka en särskild lek och en kulturell tema tillsammans med ett urval av skatter från Trust arkiv i Stratford-upon-Avon. Vecko läromedel kommer att delas upp i sex videoinslag, var att undersöka en mängd olika artefakter och spela extrakt. Kursen inleds med en introduktion till Shakespeare och hans levande och arbetsmiljö, flyttar till bredare kulturella teman och frågor som tas upp i hans pjäser och slutar med en utforskning av hans arv.

Denna kurs är ett resultat av ett spännande nytt samarbete mellan University of Warwick och Shakespeare födelseplats Trust, världens ledande välgörenhet för att främja verk, liv och tider av William Shakespeare. Kursen ger oöverträffad tillgång till Högt fascinerande historiska samlingar av museum, bibliotek och arkiv poster. Du kommer att ha möjlighet att titta in i Shakespeare födelseplats Högt valv där tusentals artefakter hålls. Kursen kommer också att ta dig till några av de viktigaste platser förknippade med Shakespeare som tas om hand av Trust, inklusive huset där han föddes och växte upp.

Detta är en stor möjlighet att samarbeta med ett ämne som har fascinerat människor i århundraden, lära av en världsledande expert inom området och njuta av exklusiv tillgång till bakom-kulisserna historiskt material.

Vem är kursen för?

Denna kurs vänder sig till alla som är intresserade av Shakespeare, du kan vara en high school student eller en universitetsstudent, eller en vanlig play-goer som vill lära sig mer om Shakespeare. Inga förkunskaper av Shakespeares liv, teater och världen antas: det är vad du kommer att lära av kursen. Den enda förutsättningen är en vilja att läsa och titta på pjäser.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
10 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan