Read the Official Description

I våra högteknologiska värld räknekunskaper kompetens, särskilt förmåga att tolka data blir allt viktigare och är mycket eftertraktade av arbetsgivarna.

Brist på matematisk självförtroende och dålig räknekunskaper färdigheter är hinder för anställning som räknekunskaper tester är allt en del av rekryteringsprocessen, ofta tidigt.

Många människor känner att de helt enkelt ”inte kan göra matematik”, men behovet av att bearbeta tal är en färdighet som vi alla inte behöver bara för sysselsättningen, men i vår vardag.

Förbättra eller revidera dina kunskaper i matematik

Detta gratis online kurs från Mathematics Education Center vid Loughborough University hjälper dig att förbättra eller ändra dina kunskaper i matematik. Du kommer att få räknefärdighet färdigheter som behövs för att lyckas i både arbetsgivarnas räknefärdighet tester och arbetsplatsen. Den är utformad för att bygga upp ditt självförtroende.

Under tre veckor kommer vi att titta på där siffrorna förekommer i vardagen och vad räknefärdighet innebär i detta sammanhang. Vi kommer att titta på logiken bakom arbetsgivar räkna testning och de kunskaper du behöver för att lyckas.

Förutom att uppdatera din förståelse för specifika räknekunskaper färdigheter (t.ex. procenttal, förhållanden, medelvärden och valutaomräkning), kommer du att utveckla grundläggande färdigheter för att tolka numerisk data och förstå statistik.

Bygg din matematiska självförtroende

Kursen kommer att utveckla din kompetens genom en noggrant tempo, steg-för-steg introduktion till relevanta ämnen med möjligheter att kontrollera din förståelse genom frågesporter. Det kommer att finnas återkoppling i varje steg.

Avslutad kurs kommer att hjälpa dig att bygga din matematiska självförtroende och förbereder dig för både arbetsgivare räkna testa och använda matematik på arbetsplatsen.

Vi hoppas att du kommer att ansluta sig till oss.

Obs! Den här kursen ingår videoinnehåll och andra visuella undervisningsmetoder. En del information visas i tabeller och diagram. Blinda och synskadade studenter kan behöva en hjälpare.

Vem är kursen för?

Denna kurs är öppen för alla som har en grundläggande förståelse för matematik. Det är lämpligt om du är:

  • ansöker om praktikplatser eller praktik
  • ansöker om anställning
  • ansöker om en kurs som kräver att du passerar räknekunskaper färdigheter tester
  • i arbetslivet söker befordran eller vill vidareutbildning
  • alla som vill fräscha upp sina kunskaper om matematik
  • alla som vill förbättra sin matematiska förtroende för vardagen.

Om det har gått en tid sedan du senast använde någon räknekunskaper färdigheter du kan behöva tillbringa längre arbetar genom materialen. Kursen är särskilt lämplig för dem som inte har haft möjlighet att träna kvantitativa kunskaper sedan skolan.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
3 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum