Read the Official Description

Denna kurs handlar om vad som är kärnan till att leda och hantera i organisationer. Förståelse som är viktigt för en organisation - och det är alla som har ett intresse i det på något sätt - är en riktigt bra utgångspunkt. Bygga relationer med berörda grupper och människor är väl använd tid. Så är också tid på planering. Som någon sa en gång 'Att misslyckas med att planen är att planera att misslyckas'. Om det inte finns någon plan, hur organisationer få folk ombord? Om det inte finns någon plan, vad är skillnaden mellan framgång och misslyckande? Hur vet du när det går ur spår? Eller går bra?

Planerna är en sak. De människor som kan göra planerna verklighet är de med rätt kunskap, kompetens och erfarenhet. Utan rätt person, lika bra som de kan i rätt jobb, planer inte få luft under vingarna. Så att bygga, stödja, växer och utvecklas ett lag är mycket av det ledande och hantera handlar om. Och ibland det handlar om att ta itu med dåliga resultat, som kan vara obekväma.

Utveckla en affärsplan och bygga ett effektivt team

Denna fyra veckors kurs guidar dig genom några viktiga aspekter av ledning och styrning. Du kommer:

  • Ta reda på om intressenterna - de människor och grupper som har ett intresse i en organisation - och hur man analyserar dem, kommunicera med dem och bygga effektiva relationer med dem.
  • Undersök vad det innebär att göra planer och genomföra dem på olika nivåer i organisationer.
  • Utforska vad som gör för bästa praxis inom rekrytering och välja rätt personer för ett lag.
  • Titta på hur bra induktion kan bidra till att lösa en ny medarbetare så att de kan prestera bra och njuta av sin nya roll.
  • Ta reda på hur förstå vad som motiverar människor i arbete och hantering av prestanda kan stödja individer, grupper och organisationer som helhet.

I slutet av kursen kommer du att ha fått en inblick i ledning och styrning och hur du kan utveckla de kunskaper och färdigheter för att göra dig mer effektiv i att leda och hantera i din organisation.

Lär dig med The Open University Business School och CMI

Kursen har utvecklats av The Open University Business School - en banbrytande institution som är trippel ackrediterad av AMBA, EQUIS och AACSB - och Chartered Management Institute (CMI) - den ledande auktoritet på ledning och ledarskap i Storbritannien.

Som sådan, kommer det att ge dig möjlighet att lära av både akademiska experter och erfarna utövare, som har uppnått CMI prestigefyllda Chartered chef status.

Ta första steget till att bli en Chartered chef

Kursen är en av två i Management and Leadership program på FutureLearn. När du är klar båda kurserna, köpa en Certificate of Achievement för var och passera en slutlig bedömning, kommer du att tjäna en CMI Nivå 5 Award i Management och ledarskap - det första steget till Chartered chef status.

Vad kommer du att uppnå?

  • Utveckla en affärsplan som uppfyller intressenternas behov, inklusive resurser som krävs
  • Förklara vad som är viktigt att producera en bra affärsplan
  • Identifiera vad som är inblandade i att rekrytera och bygga upp ett effektivt team inklusive laget välfärd
  • Diskuterar metoder för att hantera dåliga resultat och stödja prestandaförbättring
  • Utveckla och upprätta en handlingsplan för att stödja sin egen personliga utveckling

Vem är kursen för?

Kursen är avsedd för nya eller blivande chefer, eller erfarna chefer med få eller inga formella kvalifikationer. Det gör att du kan visa din fortbildning och gå vidare för att uppnå en CMI Level 5 Award.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Apr. 2019
Juli 2019
Duration
4 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juli 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum