ICI: s liv coaching kurs ger dig möjlighet att vägleda människor på deras sökande efter personlig tillfredsställelse och / eller professionell utveckling. Life coaching karriärer mycket uppfylla, eftersom en kompetent tränare blir en del av andras förbättringar som person och som en karriär-driven person. Denna yrkesval är mycket spännande, också, eftersom den erbjuder massor av möjligheter att etablera nya relationer och samtidigt dra nytta av dess flexibilitet och tjäna potential.

Kursupplägg

 1. Introduktion till livet coaching
 2. individuella uppfattningen
 3. livsstil organisation
 4. Coaching processer
 5. coachning
 6. coaching leverans
 7. Coachning och psykologi
 8. Möte coachning mål
 9. Mål och planering
 10. Översyn och justering

Karriärmöjligheter

Bortsett från att vara anställd av ett visst företag, kan livet tränare vara egenföretagare och erbjuder liv coaching tjänster till privatpersoner. Många liv tränare idag erbjuda coaching tjänster via online metoder, medan andra fortfarande träffa kunder ansikte mot ansikte. De tar fram det bästa i en person genom att ge dem möjlighet att reflektera och finna svar på egen hand.

Efterfrågan på livet tränare ökar snabbt på grund av dagens krävande livsstil och karriär. I själva verket, International Coaching Federation (ICF) förutsäger att det kommer att bli mer populärt under de kommande åren. Emellertid är fältet fortfarande saknar kvalificerad personal så om du vill gå med i denna spännande bransch, är nu den bästa tiden att ta ICI: s liv coaching kurs.

Program undervisas på:
 • Engelska
International Career Institute

Se 47 fler kurser från International Career Institute »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
25 GBP
€ 28 eller $ 49 per vecka räntefritt.
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan