Read the Official Description

Nästan dagligen hör vi om cyberattacker på stora organisationer, men vi sällan hör mycket om liknande angrepp på små och medelstora företag. Detta betyder inte att de inte händer.

I den här kursen kommer du utforska några av de vanligaste cyberhot som små och medelstora företag, vad en cyberattack innebär, och vilka praktiska verktyg och strategier som du kan sätta på plats för att hindra dem.

Undersök en riktig cyberattack i aktion

Vi börjar med att titta på den senaste tidens Panama Papers läcka att ta reda på mer om cyberhot, de metoder som hackare använder, och vilka konsekvenser cyberattacker kan vara för små och medelstora företag.

Utforska strategier för att skydda din organisation mot cyberattacker Efter att ha tittat på en simulering av en cyberattack i åtanke tar vi en titt på några av de verktyg och förebyggande strategier som du kan införa för att skydda din organisation.

Lär av cyber säkerhetsexperter

Deakin University har gett it-säkerhet utbildning sedan 2007. Våra experter är aktiva forskare och engagerade i partnerskap med ledande branschorganisationer som Dimension Data Learning Solutions, som säkerställer att vi utvecklar våra elevernas verkliga cybersäkerhet kunskaper och färdigheter.

Ta ditt lärande till nästa steg

Denna kurs är en gratis introduktion till en Deakin University forskarexamen i Cyber ​​säkerhet som kan göras helt på FutureLearn

Vilka ämnen kommer du täcka?

Med fler och fler företag som är verksamma på nätet, kan riskerna för organisationerna varierar från missnöjda kunder genom att affärs stängning och ekonomisk ruin. Syftet med kursen är att hjälpa dig att bättre förstå och ta itu med dessa utmaningar genom att:

  • undersöker en cyberattack i aktion
  • analysera de risker och konsekvenser av databrott
  • utforska strategier för att skydda din organisation mot cyberattacker
  • höra från cyber säkerhetsexperter.

Vad kommer du att uppnå?

  • Identifiera cyber säkerhetsrisker som små och medelstora företag
  • Undersöka hur cyberattacker påverkar små och medelstora företag
  • Utveckla genomförbara lösningar för att förhindra cyberattacker

Vem är kursen för?

Denna kurs har utformats för alla som arbetar i små eller medelstora företag eller som har ett intresse av att lära sig mer om att identifiera cyberhot och förhindra eventuella attacker. Inlärnings omfattas är relevant för dem båda med eller utan en IT-bakgrund.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Nov. 2019
Duration
2 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum