Kurs i internationell bakverk

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i internationell bakverk

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Internationella bakverk Course

Möt de typiska recept av varje kultur

Den blandning av kulturer har inneburit att det blir allt vanligare att hitta estableciminetos av restuaración terar desserter från hela världen. Den internationella bakverk kulturen alltmer inbäddad i våra proffs.

Kursen International Konfektyr syftar till att visa grunderna för internationella bakverk, från råmaterial som används mest (frukt, socker, grönsaker, kakao), kontroll av den tekniska behandlingen och hantering (kontrolltillagningstemperaturen, texturer) till de mest övertygande presentationer och produkt iscensättning. Vi är, kort sagt, en handbok som vi hoppas kommer att vara användbart för alla som vill ta sig in i denna svåra men spännande värld av internationella konst bageri.

Agenda

  • Historia och internationella konfektyr redskap - Historia av konditorivaror i världen. Införande av bageriet. Alla bäst i bakning. Essential utrustning och redskap i bageriet
  • Franska bakverk - det franska köket och tull. Införande av franska bakverk. Historia av franska bakverk. Frankrikes ledande godis. De mest kända ostar och deras egenskaper. Vissa franska recept
  • Italian Bakery - Den italienska rätter och seder. Historia av italiensk mat och desserter från region kändis. Italienska ostar. Godis, frukt och italienska produkter
  • Anglo Seafood - Introduktion. Olika ostar. Skaldjur från länder i Storbritannien och Irland
  • Skaldjur från Skandinavien - Introduktion. Vanliga ingredienser i Skandinavien. Scandinavian Cheese. Olika måltider om dagen. Viktigaste desserter
  • Central European Seafood - Introduktion. Schweiz. Tyskland. Österrike. Slovakien. Slovenien. Tjeckien.
  • Afrikanska och marockanska bakverk - Introduktion. Drick Maghreb. Drink i Västafrika. Drick i Östafrika. Gastronomi i södra Afrika. Marockanska köket.
  • Sydamerika och Centralamerika Seafood
  • Central. Sydamerika - American Seafood
  • North. Kanada. Mexiko. USA
  • Asiatiska och indiska Seafood - Sydostasien. Kina. Japan. Indien. Libanon
  • Seafood i Oceanien - Oceanien. Polynesien

Syften

Med den internationella Pastry Course får du:

  • Lär dig grundläggande bakverk beredningar av var och en av de ledande internationella kök
  • Vet de tekniker som används i varje nation
  • Lär foderråvaror av varje nation
  • Vet utfodring protokollet för varje nation

Karriärmöjligheter

Den internationella Konfektyr Kursen riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta ett arbete som bagare i Konfektyr International Specialist.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan