Kurs i hur man lyckas på: intervjuer

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i hur man lyckas på: intervjuer

FutureLearn

Denna kurs har utformats och utvecklats av experter från Careers Service här på The University of Sheffield för att hjälpa dig att lyckas i intervjuer, oavsett om du söker jobb eller planerar att studera. Eftersom erbjuds en intervju kan vara ganska skrämmande, har vi sammanställt en uppsättning av material för att hjälpa dig att förbereda och bli framgångsrik på dagen.

Vi hjälper dig att forska organisationen så att du kan svara på den vanliga frågan 'varför du vill arbeta för oss?' med stil. Vi ger råd om vad man ska ha (och vad man inte ska bära) och gå igenom några vanliga intervjufrågor. Vi kommer att ha tips från arbetsgivare och antagning handledare på vad de söker i kandidaterna och täcka de typer av frågor som du bör ställa dem.

Slutligen kommer vi att hjälpa dig att förbereda sig för olika typer av intervjun, inklusive hur man gör ett intryck via telefon eller video eller inom en grupp. Vi kommer också att hjälpa dig att förbereda för tester och praktiskt arbete som kan ingå som en del av intervjun.

Kursen är mycket delaktighet och innehåller artiklar för dig att läsa, videor titta på och interaktivt material med tips som hjälper dig att bättre förstå hur man kan förbereda sig för intervjun. Det kommer också att finnas diskussioner där du kan lära av och stödja varandra, självreflekterande övningar och frågesporter. Under kursen kommer du att uppmanas att samla en portfölj av ditt arbete som kommer att hjälpa dig med framtida intervjuer.

Vid slutet av de tre veckorna hoppas vi att du kommer att ha förtroende för att prestera på ditt allra bästa på intervju.

Om du fortfarande i det skede att skriva ditt CV och skicka in ansökningar om jobb eller kurs, gå med i vår kurs Hur man lyckas på: Writing Applications.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Varaktighet
3 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Nov. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Nov. 2019
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan