Kurs i hotel management

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i hotel management

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Hotellhantering Kurs

Specialiserade på Hospitality Management

I den här kursen i hotel management, dagordning uppdateras till behoven i den aktuella sektorn, analysera en hotellanläggning grundligt känna till egenskaper och egenheter av samma, olika typer av turistanläggningar som du kan hitta oss och behovet av lämplig organisation för att hantera dem.

Under kursens gång kommer vi att titta igenom den allmänna organisationen, avdelningar som påverkar hotellets ledning och funktioner av varje. Dessutom kommer vi att täcka ämnet för budgetplanering, beräkning av olika nyckeltal och vinst estableciminetos hotellägare. Vi kan alltså uppskatta avvikelser mellan budget och Resultaträkningen.

Agenda

  • Theory of Business Organisation - Definition och organisationsstruktur. Principer för organisation. Hanteringskoncept. Teorier om organisation.
  • Hotellet företag och organisation - Översikt av besöksnäringen. Ledning och hotell management.
  • Hotellet planering (I) - Begreppet planering. Hotellet företag. Klassificering, sammansättning. Status och trender. Läge. Utformningen av ett hotell.
  • Hotellet planering (II) - Förstudie. Lay-out eller allmän distribution av ett hotell. Brand. Hem för verksamheten.
  • Den organisationsplan för ett hotellbolag - Mål och syfte. Gruppera aktiviteter. Grund för departamentación.
  • Ledning och processhantering område - Area Director. Administration och ekonomi området. Human-resurser personal.
  • Management-verktyg (I): Grundläggande Nyckeltal - Genomsnittspris. Yrkesutbildning. RevPAR RevPAR I. II. Kostnad per belagt rum. Kostnad per tillgängligt rum.
  • Management-verktyg (II): Den budgethotell - Kriterier för att uppnå budgetar i hotell. Case.
  • Management processen området och boende - Bokningar avdelning. Mottagande avdelning. Institutionen för lägenheter. Tekniska avdelningen.
  • Management-processerna samt mat och dryck området - restaurangtjänster. Kök. Management buy-econotato källare. Kontroller inom området mat och dryck. Faciliteter och infrastruktur. E-marknadsplatser. Inköp hantering och precis i tid. Ekonomisk förvaltning för renovering. Detaljhandelspriserna i restaureringen.

Syften

I Hotel Management kurs får du:

  • Vet att organisera ett hotell och möjlig strukturering.
  • Du vet att planera ett hotell.
  • Lär operativ avdelning efter avdelning och processer vardera.
  • Lär dig att göra ett budgethotell, beräkna kostnaden för var och en av de avdelningar som berörs.
  • Lär och träna med förhållandena för vanliga gästfrihet och förstå att vi vet visar vardera.

Karriärmöjligheter

The Hotel Management Kursen riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att ta upp en ställning med ansvar för ledning, administration och ledningskompetens för att förlänga ett mellanläge eller prefekt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan