Read the Official Description

Forskning visar att brittiska hushåll är dåliga på kapitalförvaltning med en begränsad förståelse av investeringar val, risker och möjligheter. Den resulterande "besparingar gap" hotar ett scenario där många inte har råd att gå i pension. På andra håll hushåll inte planera ordentligt för att göra sina investeringar val passar med deras riskaptit och tidshorisonter för tillgång till sina pengar. Finans Fundamentals: Investment Theory and Practice syftar till att ge dig verktyg för att undvika dessa privatekonomi mardrömmar.

Du kommer att studera de olika investeringsalternativ och avkastning och risker som är förknippade med olika produkter. Du kommer också att studera investeringsstrategier och hur man kan säkerställa din inställning till investeringen är förenlig med risk och avkastning aptit. Du kommer också att titta på hur man undviker de individuella och gruppbeteendemönster som kan försämra effektivt investeringsbeslut fattandet.

Under kursen kommer att ge nya och aktuella fallstudier om investeringsfrågor för att visa hur de idéer och problem utforskas i kursen manifesteras genom episoder i världen av personliga investeringar.

Det underlättade 4-veckorskurs är rätt up-to-date och inkluderar täckning av de pågående reformerna pensioner rullas ut under 2015 - förändringar som radikalt har förändrat hur många kommer att använda sina pensionssparande när de flyttar i pension.

Finans Fundamentals: Investment Theory and Practice syftar till att ge dig kunskap och självförtroende att ta hand om dina investeringar och din ekonomiska framtid.

Utveckla grundläggande affärs- och finanskunskaper

Denna kurs har utvecklats av The Open University Business School - en banbrytande institution som är trippel ackrediterad av AMBA, EQUIS och AACSB.

Det är en av åtta från The Open University, utformad för att hjälpa dig att få grundläggande affärs och finansiell kompetens, inklusive kommunikation, nätverk, relationsbyggande, projektledning, personlig finansiell planering och förvaltning, investeringar och finansiella tjänster.

Du kan slutföra kursen som en del av ett av dessa två program: Finans Grundläggande: fyra kurser, som ger dig värdefulla kunskaper för att hantera ekonomin hemma och på jobbet, så att du kan tjäna ett FutureLearn-pris.

Företag och finans Fundamentals: åtta kurser; innehavare av FutureLearn certifikat för samtliga åtta kurser kan tjäna 30 brittiska poäng mot Open University Business School BA i Business Management genom att en länkad modul Open University bedömning (som kräver separat OU registrering och avgift).

Den verkliga potentialen centrum för Public Understanding of Finance (sanna potential PUFin)

Denna kurs har anpassats från originalmaterial som skapats av The Open University verkliga potential Centrum för Public Understanding of Finance, och gjordes möjligt tack vare det generösa stödet av verkliga potential LLP.

Vilka ämnen kommer du täcka?

 • Investeringsplanering och beslutsfattande
 • Besparingar och investeringsprodukter
 • investeringsrisker
 • teorier Investment - diversifiering, portföljteori, kapitaltillgång prismodell
 • teorier Investment - effektiva marknadshypotesen, slumpvandring teori, Chartism
 • Investeringar i praktiken - metoder som används av fondförvaltare
 • Historisk analys av avkastning
 • Historiska investerings episoder och vad vi lär oss av dem
 • Individuella mänskliga beteende fördomar och investeringar beslutsfattande
 • Group Human beteende fördomar och investeringar beslutsfattande

Vad kommer du att uppnå?

 • Utforska olika typer av personliga investeringar och avkastningen de erbjuder
 • Identifiera och förstå de viktigaste teorierna kapitalförvaltnings
 • Identifiera investeringsförvaltningspraxis
 • Utforska och granska de senaste berättelser kapitalförvaltning
 • Identifiera och förstå effekterna av beteendemässiga faktorer på investeringen beslutsfattande

Vem är kursen för?

För mer information om registrering, den slutliga examination, din behörighet och BA i Business Management, besök Open University hemsida. The Open University fungerar inte i Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan och Syrien. Detta innebär att eleverna baserade i dessa länder inte kommer att kunna omvandla sitt deltagande i detta program för att öppna universitetets kurspoäng.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Apr. 2019
Juni 2019
Duration
4 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum