Read the Official Description

Vi är alla rörd av missbruk - personligen, inom vår krets av familj och vänner, och inom vårt samhälle. Missbruk och dess relaterade skador kan vara förödande för de drabbade och människorna omkring dem.

Men hur missbruk utvecklas? Vad kan vi göra för att behandla det? Och vad kan vi göra för att förhindra det?

Utforska hur missbruk utvecklas

I detta gratis online-kurs, kommer vi att undersöka hur missbruk utvecklas, titta på de miljömässiga, genetiska och personliga risker.

Vi kommer att undersöka vad som händer när ett läkemedel går in i kroppen och hjärnan, hur din hjärna förändringar, och hur denna process kan göra att återhämta sig från missbruk sådan utmaning.

Du får lära dig hur vi bäst kan behandla missbruk och hur nationell och internationell politik bidra till att begränsa skadorna från missbruk.

Möt experter inom missbruks vetenskap och behandling

Kings College London är en världsledande inom vetenskap och behandling av missbruk. Lärare på kursen är hämtade från olika discipliner hela universitetet, och arbeta tillsammans för att förstå och svara på missbruk.

Varje vecka kommer vi att få sällskap av några av världens ledande forskare, som kommer att presentera framkant neurovetenskaplig forskning som - forskning som kommer att leda till en större förståelse för hur missbruk utvecklas och hur vi kan behandla det mest effektivt.

Genom att förstå missbruk, kan vi belysa de större frågorna om självkontroll och val. I själva verket kommer vi att utveckla en större förståelse för oss själva.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 veckor
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum