Hantera ett försäljningsställe innebär särskilda färdigheter. Att äga en sådan, skriva in sig i ICI: s detaljhandel förvaltning kurs. Kursen utnyttjar tekniker som används av framgångsrika återförsäljare. Eftersom det kommer att tas via distans, kan du njuta av bekvämligheten med att studera i din egen takt och plats.

Kursupplägg

Utveckla och erkänna kompetens

Innehåller lektioner om: (1) Att genomföra utbildning av personal och (2) Uppskatta arbetsplats kompetens leda och hantera människor

Managing Human Resources

Inkluderar: (1) Att tillhandahålla en säker arbetsmiljö, (2) Administrera personalpolitik resurser och (3) Rekrytering och välja personal

Hantering av finansiella RESURSER

butiks~~POS=TRUNC

Inkluderar: (1) Styra butik säkerhet / förlust och (2) Styra lager

marknadsföring

Inkluderar: (1) Verkställande varor och butiksdriften och (2) Hantering av försäljning och leverans av tjänster

Karriärmöjligheter

Detaljhandeln management branschen erbjuder dynamiska karriär för personer som har rätt kvalifikationer. Med en ICI Retail Management utbildningKan du vara en detaljhandel köpare, detaljhandel, försäljningschef, merchandise chef eller verksamhetschef för en mängd olika företag. Var en detaljhandeln entreprenör och njuta av en givande karriär som är både lönsamt och spännande!

Det råder ingen brist på möjligheter för våra butiks akademiker förvaltning som de är garanterade att visa kunskaper i att anlägga, förvalta och utveckla en detaljhandel. Oavsett om du kollat ​​att ansluta sig till en blygsam lokal återförsäljare för att få erfarenhet eller bygga en karriär med ett välkänt nationella återförsäljare, kommer du aldrig gå fel med ICI: s konkurrens detaljhandel hanteringsprogram.

Program undervisas på:
  • Engelska
International Career Institute

Se 47 fler kurser från International Career Institute »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
25 GBP
€ 28 eller $ 49 per vecka räntefritt.
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan