Read the Official Description

Inför en daglig störtflod av information, vi har aldrig haft större behov av tydliga kommunikationsförmåga. Detta gratis kurs ger dig en praktisk grund i att använda olika kommunikationsmedel, vilket kommer att öka din personliga effektivitet, spara tid och minska din stress.

Förbättra din skriftliga och muntlig kommunikation

Du kommer att upptäcka principerna för att skriva inflytelserika dokument för arbete som rapporter och förslag. När du lär dig enkla ramverk för e-post och möten du omedelbart omsätta dem i praktiken och öka produktiviteten.

Du kommer att hitta nya förtroende för din förmåga att göra övertygande presentationer och genomföra produktiva möten - om virtuella eller ansikte mot ansikte. Du kommer att utveckla kommunikations metoder som är känsliga för kulturell och personlig skillnad och är anpassade till tillfälle, vare sig på nätet, i tryck eller ansikte mot ansikte.

Utveckla grundläggande affärs- och finanskunskaper

Denna kurs har utvecklats av The Open University Business School - en banbrytande institution som är trippel ackrediterad av AMBA, EQUIS och AACSB.

Det är en av åtta från The Open University, utformad för att hjälpa dig att få grundläggande affärs och finansiell kompetens, inklusive kommunikation, nätverk, relationsbyggande, projektledning, personlig finansiell planering och förvaltning, investeringar och finansiella tjänster.

Företag och finans Fundamentals: åtta kurser; innehavare av FutureLearn certifikat för samtliga åtta kurser kan tjäna 30 brittiska poäng mot Open University Business School BA i Business Management genom att en länkad modul Open University bedömning (som kräver separat OU registrering och avgift).

Vilka ämnen kommer du täcka?

The Open University fungerar inte i Kuba, Iran, Nordkorea, Sudan och Syrien. Detta innebär att eleverna baserade i dessa länder inte kommer att kunna omvandla sitt deltagande i detta program för att öppna universitetets kurspoäng.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Apr. 2019
Juni 2019
Duration
4 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum