Read the Official Description

Denna kurs är en del av affärs Futures programmet, som gör det möjligt för dig att få insikt i tre nya trender som stör traditionella affärsmetoder.

Om kursen

Den gemensam konsumtion är en 21: a århundradet fenomen som har skakat status quo i boende, transport, personliga tjänster, media och sektorer underhållning.

Denna kurs ger en introduktion till gemensam konsumtion och undersöker dess inverkan på ekonomier, företag och konsumenter. Tillväxten i gemensam konsumtion i många branscher belyser de utmaningar och möjligheter samtidigt som en rad alternativ att erbjuda innovativa konsumentupplevelser.

Spåra historien om gemensam konsumtion

Kursen börjar med att undersöka framväxten av gemensam konsumtion genom att fokusera på hur och varför det har vuxit så snabbt och dess effekt på etablerade affärsmodeller, och på konsumentens upplevelse. Du kommer också att lära från olika entreprenörer och early adopters som har tagit ett skott på att skapa värde i en gemensam marknad.

Utforska dela dagens ekonomi

Vi kommer att undersöka och utvärdera gemensam konsumtion genom att undersöka dess förare, de utmaningar och möjligheter som finns och konsekvenser för verksamheten.

Din del i gemensam konsumtion

Oavsett om du vill förbättra dina egna framtidsutsikter, hjälpa ditt företag att kapitalisera på gemensam konsumtion eller helt enkelt vara insatt i gemensam konsumtion, kommer denna kurs att ge dig de kunskaper och färdigheter för att utforska denna verksamhet och ekonomiska disruptor.

Vad kommer du att uppnå?

  • Diskutera begreppet gemensam konsumtion
  • Analysera olika typer av gemensam konsumtion och inställning till dem
  • Beskriva hur de gemensam konsumtion effekter befintliga affärsmetoder och formar konsumtionstrender
  • Bedöm några av de rättsliga och ekonomiska konsekvenserna av gemensam konsumtion
  • Identifiera kritik av gemensam konsumtion
  • Undersök och skissa på vad framtiden har för gemensam konsumtion

Vem är kursen för?

Denna kurs vänder sig till yrkesverksamma och studenter i discipliner av verksamhet, ekonomi, marknadsföring eller mänskliga resurser, som vill lära sig mer om aktie ekonomin.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
3 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum