Read the Official Description

Denna kurs kommer att undersöka hur sinnet hos föräldern påverkar utvecklings sinne barnet, från idé till barndomen och in senare i livet.

Vi tar dig med på en resa som börjar i samband med graviditet, utforska betydelsen av förmågan hos mor-till-vara att tänka på sitt barn samtidigt i livmodern, tillsammans med effekterna av känslor som ångest och depression.

Vi kommer då att undersöka vad forskningen säger om det sätt på vilket den överordnade känslomässiga och kognitiva sinne kan forma interaktionella sammanhang barnet under de första två åren i livet, och effekterna av denna interaktion på barnets utveckling sinne. Detta kommer att omfatta till exempel tänka på förälderns förmåga att vara 'mind-minded' när det gäller att kunna behandla sina barn som en individ med ett sinne för sig.

Genomgående kommer vi försöka svara på frågor som:

  • Hur en förälder sinne påverka utvecklingen av ett barn innan han eller hon är född?
  • Vilka processer äger rum i postnatal period som påverkar barnets utveckling sinne?
  • Vad kan vi göra under graviditeten och efter förlossningen period för att stödja föräldrar som upplever svårigheter?

Du kommer att få chansen att höra från experter akademiker och kliniker som arbetar i barnets psykiska hälsa, och dela dina åsikter med andra föräldrar och vårdgivare runt om i världen.

Vem är kursen för?

Denna gratis online Kursen riktar sig till alla som har ett intresse av att främja välbefinnande sina egna barn eller föräldrar och barn de arbetar med. Du behöver inte några förkunskaper om spädbarn eller barns utveckling, bara en önskan att lära sig om föräldrar och barn, och det sätt som tidig interaktion formar senare utveckling. Kursen är baserad på den senaste forskningen inom området och du kommer att introduceras till nyckelbegrepp som rör barnet psykologi och fastsättning.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 257 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum