Lär dig hur du driver ett framgångsrikt litet företag

Tänker du att starta ditt eget företag, eller kanske har du redan tagit stödet och behöver bara en hjälpande hand som hjälper dig att ta ditt nya företag ännu längre?

Det finns många saker att tänka på när du startar ditt eget företag, från att förstå dina kunder direkt till budgetar, affärsplaner och lagstiftning.


Varför den här kursen

Den här åtta veckors online-kursen hjälper dig att unravel och navigera dig igenom alla väsentliga delar för att starta ditt eget företag.

Du får de väsentliga färdigheter och företagskunskap du behöver för att driva ett framgångsrikt företag och fokusera på billiga strategier för snabb implementering som gör det möjligt för dig att utnyttja nya trender och tekniker och lära dig genom att göra.


Vad du lär dig

  • Utveckla en strategi och affärsplan: definiera din vision för framtiden och planera stegen för att uppnå det.
  • Marknadsundersökning: Vad har fungerat bra och vad som inte har, och vad du kan lära av det när du förfina din affärsstrategi.
  • Produkter och prissättning: Vad behöver du för att kunna exakt prisa dina produkter / tjänster? Vad kostar du för varor? Kommer du rabatt? Behöver du separata detaljhandels- och grossistprisplaner? Du kommer att utforska allt detta och mycket mer.
  • Kassaflöde, finansiella prognoser och insamlingsalternativ: du har hört att "pengar är kung", hur höjer du och hanterar din ekonomi på bästa sätt för ditt företag?
  • Juridik och logistik: Beväpnad med en plan för ditt företag, det här är du där du klarar av licens, registrering och bokföring.
  • Kommunikation: hur och var du ska berätta för din berättelse och bygga ditt varumärke.
  • Pitching, förhandling och försäljning.
Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Red Smart Academy With Falmouth University »

Senast uppdaterad October 22, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
8 veckor
Heltid
Pris
550 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum