Läs den officiella beskrivningen

Hur man är en innehållsskapare

Dessa dagar är innehållsskapande, inklusive blogging och vlogging, inte bara en hobby, det är ett stort företag, till och med utmanande TV-serier när det gäller underhållningsvärde.

Stjärnor för innehållsskapande beordrar tusentals lojala anhängare och i sin tur stora sponsringsavtal tack vare en relativt ny industri som stöder publikernas aptit för kvalitetsinnehåll. om det presenteras via bloggar, webbsidor, sociala medier, nyhetsbrev eller videobloggar.

Vem som helst kan skapa innehåll med en mobiltelefon och dator, men få nå följare utöver sina egna sociala kretsar. Vilka är hemligheterna för framgångsrik innehållsskapande? Hur står du ut från tävlingen för att få stor inverkan? Hur kan du se till att det du publicerar är effektivt och hur kan du skapa engagerande innehåll som lockar nya anhängare?


Varför den här kursen?

Denna sex veckors online kurs kommer att svara på alla dessa frågor och ge dig insiders kunskap om hur du placerar din blogg eller vlog, skapar engagerande innehåll och skala dina aktiviteter för att hålla dig uppdaterad med din växande följeslagare, förvandla din personliga online-närvaro eller ditt företag.

Oavsett om du har en passion som du vill dela med världen via en blogg eller vlog eller har innehållsskapande som en del av ditt jobb, kommer kursen att ge dig en väsentlig guide till hantering av bloggar / vlogutrymmen, skapa en tillväxtplan för ditt innehåll , och optimera de verktyg som är tillgängliga för dig så att innehållet du publicerar kan nå sin fulla potential.

Du lärs av branschledande experter inom digital marknadsföring och samarbetar med dina kamrater och får konstruktiv feedback från dina handledare under hela kursen för att se till att du är på rätt spår.


Vad du lär dig

Så här definierar du din blogg / vlogs syfte, publik och varumärke.

Benchmarks: Vilka är de mest relevanta bloggare / vloggersna inom din bransch, och vilka operativa modeller använder de?

Utveckla en strategi och affärsplan: definiera din vision för framtiden och planera stegen för att uppnå det.

Utforma den perfekta onlinemiljön: layout, SEO och media.

Tjäna pengar: reklam och varumärkessamarbete, fakturering, rättsliga och varumärkesöverväganden.

Innehållskurering: sourcing av bilder och skrivning / filmning innehåll.

Takeaways: viktiga lärdomar och vägar till nätverk.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Red Smart Academy With Falmouth University »

Senast uppdaterad October 22, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Jan. 2020
Duration
6 veckor
Heltid
Pris
400 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum