Konditorivaror kurs

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Konditorivaror kurs

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Pastry Course

Lär dig de metoder för utarbetande och presentation av bakverk

Framsteg inom teknik och nuvarande metoder för förbehandling och lagring, är perfekt lämpade för hantverksmässiga bakverk making "master händer" multiplicera utan att förlora i den färdiga produkten.

Kursen syftar till att visa bakverk drift av en professionell bageri, plus lära dig att behärska avancerade verktyg och tekniker som används av konditorer större nationellt och internationellt erkännande.

Högre studier Öppna Hospitality erbjuder omfattande utbildning från grundläggande yrkesetik, utveckla förmågan att anpassa sig till nya trender och användning av fantasi och innovation som differentiators. Att lära som innehåller kunskap och erfarenhet inom den internationella klassiska bakverk i kombination med den senaste tekniken i bakning-bakelse bageri och restaurang.

Agenda

  • Bakverk: berättelse och hantverk - Kort historik av bageriet. Organisation Confectionery
  • Specifik installation och utrustning - Maskiner och andra tekniska. Hälsa och säkerhet. Virus. Parasitangrepp. Kemisk förgiftning. Skadliga naturliga ämnen i livsmedel. Livsmedelstillsatser
  • Analys av råmaterialet - Sötningsmedel. Mejeri. Gelatin. Ägg. Salt Mjöl
  • Kroppar Bisque - historiska referenser. Betyg massor. Systems arbetar i bakverk för att göra kakor. Typer av merengue. Recept
  • Spröda massorna - Funktioner. Blandad typ. Recept
  • Krämer och derivat - engelska. Chantilly. Bakverk. Creme au beurre, smörkräm. Äggula grädde. Frukt grädde. Grädde av nötter. Flan och familj. Tryffel. Täckning kakor. Toffee
  • Mousse och familjer - Introduktion. Semifreddo. Mousses. Bavaroise
  • Fermenterade degar - mjöl. Jäst. Brioche. Savarin. Bröd. Croissant. Danska Dough eller cuques
  • Cold World - Historia. Definition. Klassificering. Viktiga ingredienser. Pastörisering. Homogenisering. Mognad. Batch frys. Recept och tekniska specifikationer
  • Mignardises - Funktioner. Klassificeringar idag. Exempel på brickan pettit-fyra. Pasta, frukt eller gelé Nice. Caramel mou. Cloud, mosa fyllig eller guimauve. Galletas
  • Pastelería para celíacos - La celiaquía. Las harinas. Recetario
  • Tartas - Tarta tatin. San Marcos. Charlotte, charlota o carlota. Tiramisú. Ópera. Selva negra. Sacher

Syften

Con el curso de Pastelería conseguiremos que:

  • Conozcas las características generales que rigen el funcionamiento de una Pastelería-Obrador moderna.
  • Conozcas la maquinaria con la que tratamos y las materias primas básicas para sacar el mayor rendimiento a nuestras elaboraciones
  • Identifiques y elabores cualquiera de las elaboraciones básicas de las diversas familias que engloba el oficio, controlando los parámetros de tiempos y temperaturas, elementos indispensables para lograr realizar con exactitud las diversas recetas.
  • Domines el manejo de la manga y cartucho y las diversas técnicas artísticas empleadas en la pastelería con el objetivo de lograr una amplia gama de combinaciones de texturas, sabores y colores.
  • Optimices los criterios para la confección de una carta de postres de restaurante, manejando los costos a partir de una adecuada selección, manipulación, producción, conservación y aprovechamiento de las materias primas que componen los distintos postres.

Salidas Profesionales

El curso de pastelería está dirigido a todos aquellos que deseen adquirir, mejorar y actualizar su formación en este sector con una preparación específica para incorporarse a un puesto de trabajo como pastelero.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan