Read the Official Description

Företagsledning som studerats i XXI århundradet är, i ett globalt samhälle som domineras av teknik som ger nya tjänster och ny teknik som stöds av produkter, kräver en annan verksamhet vision.

I detta sammanhang programvaruteknik spelar en roll i värdekedjan för företag, är en "kärna" eller som en process "stöd" men aldrig desconexo, process och det är en naturlig del av affärsstrategier. Detta är anledningen till programvaruteknik bör behandlas med en strategisk vision som känner igen honom som en kraft för förändring i sina egna organisationer och deras strategier.

I denna mening, kräver en annan typ av ledarskap, som övervinner de nuvarande formella programvara ingenjörsstudier programvaruteknik. Därför är exakt en professionell programvaruteknik med den strategiska visionen att underlätta lokalisering av utvecklingsprocessen programvara med sin egen strategiska perspektiv som kräver en strategisk process, och det borde göra med verktyg som gör att du känner och förstår att programvaruutveckling är en ledningsprocess som består av människor och maskiner.

Masterprogrammet i Strategic Management i programvaruteknik (MDEISw) tar upp utmaningen att utbilda dessa yrkesgrupper itu med sina kärnkompetenser och strategiska ledningen av de olika delarna i modellering och infrastrukturförvaltning egen teknisk programvaruteknik, inom en omfattande och innovativa syn på datorer i organisationer, i linje och i linje med utvecklingen av ett mjukvaruföretag är produktion eller användning av programvara.


Varaktighet, kreditstruktur och examen

MDEISw består av 18 ämnen, en studie och resolution av mål, och ett examensarbete. Varje ämne kan känna och förstå grunderna i affärsstrategi, folk ledning, och den nödvändiga tekniken och tillhörande applikationer. Målet är att lära sig och förstå hur man kan hantera programmet som en strategisk resurs från dess teoretiska, begreppsmässiga och historiska grundvalar, dess organisatoriska, sociala och tekniska genomförandet.

Den beräknade varaktighet MDEISw är 85 poäng fördelade enligt följande: 70 hp kurser och 15 hp för utbildning av vetenskaplig forskningsmetodik och beredning av Final Draft Mästare.

När det gäller fördelningen av den tid det är fastställt att: - Som ett program på distans och inte föremål för klasser, inte en specifik startdatum set, så att eleverna kan anmäla när som helst, förutsatt att det finns tillgängliga platser.

  • Genom akademiska eller pedagogiska skäl har en minsta tid programmet på 18 månader räknat från dagen för leverans av den första volymen till mottagandet av testbedömning senast omfattades av.
  • Den maximala tiden för programmet är 24 månader. Under denna tid måste studenten ha gått så framgångsrika all verksamhet bedöms i alla ämnen, och har klarat examensarbetet.


Stipendier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) allokerar periodvis ett ekonomiskt spel med extraordinär FUNIBER Stipendium i utbildning.

Ansök genom att skicka in din ansökan för att bevilja de begärda uppgifterna portalen hemsida, och utvärderingskommittén kommer att överväga lämpligheten av din ansökan om beviljande av ekonomiskt bistånd i form av Fellowship Training FUNIBER.

Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
18 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum