Read the Official Description

Mästaren i Strategic Management Family Business är ett program som täcker de grundläggande begreppen i samband med förvaltning och ledning av familjeföretag, och de olika processer och verktyg som är användbara för effektivt genomförande av dessa företag.

Genom att artikulera pedagogisk diskussion av teoretiska och praktiska fall, inom ett utrymme för interaktion främjas av lärarna och genom användning av ett virtuellt campus, kommer en person som kulminerade Masters i Strategic Management Family Business vara kvalificerade att: - Utveckla funktioner som tillämpar Family Business Management kunskaper som lärs ut i kursen.

  • Förstå särdragen i familjeföretag och hantera relationer Företag - Familj - Objekt.
  • Föreslå idéer och lösningar på problemen i familjeföretag, uppnå hållbar därav.
  • Känna till och använda de senaste verktygen inom området för hantering av familjeföretag.
  • Förstå och utveckla ledarskapskompetens som behövs för ledningen av familjeföretag.
  • Träffa andra generella aspekter för den övergripande ledningen av familjeföretaget som förvaltningen av miljön, kvalitets-och affärsprojekt.

Varaktighet, kreditstruktur och examen

De beräknade Masters i Strategic Management Family Business varaktighet är 940 timmar (94 poäng).

När det gäller fördelningen av den tid det är fastställt att: - Som ett program på distans och inte föremål för klasser, inte en specifik startdatum set, så att eleverna kan anmäla när som helst, förutsatt att det finns tillgängliga platser.

  • Genom akademiska eller pedagogiska skäl har en minsta tid programmet, i undantagsfall (t.ex. validering av ämnen) kan vara sex månader.
  • Den maximala tiden för programmet är tjugofyra månader. Under denna tid måste studenten ha fullgjort alla aktiviteter utvärderas, och godkände Final Mästare Project eller Thesis.
Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum