Klinisk djurbeteende (online distansutbildning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Klinisk djurbeteende (online distansutbildning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programbeskrivning

Detta program ger en flexibel forskarutbildning som utformats för att specifikt tillgodose efterfrågan på online kliniskt djurbeteendeundervisning inom en stödd läromiljö. Programmet kommer att använda ett bevisbaserat tillvägagångssätt för att undersöka potentiella motivationer, hanterings- och behandlingsalternativ för abnorma och / eller problembeteenden som vanligen uttryckts av följeslagare som lever inom en inhemsk miljö.

Ämnet omfattar ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som bygger på kunskaper och tekniker inom psykologi, etologi, neurobiologi, farmakologi och veterinärvetenskap. Detta program kommer att innehålla undervisning och inlärning som syftar till din akademiska förberedelse för en professionell karriär som arbetar med följeslagna djur i en rad olika inställningar, inklusive kliniskt djurbeteende rådgivning.

Online lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.

Våra online-studenter har inte bara tillgång till Edinburghs utmärkta resurser utan också blir en del av ett stödjande online-samhälle, som sammanför studenter och lärare från hela världen.

Programstruktur

Detta MSc-program är modulärt i struktur och erbjuder ett flexibelt studentcentrerat förhållningssätt till valet av kurser som studeras. Du måste slutföra ett tillräckligt antal studiepoäng för att uppnå följande priser:

 • Postgraduate Certificate: 60 hp
 • Examensbevis: 120 hp
 • Magisterexamen: 180 hp

Du kan genomföra det här programmet genom intermittent studie (flexibel progressionsväg), upplupen krediter inom följande maximala tidsgränser:

 • Postgraduate Certificate: 12-24 månader
 • Postdoktorsexamen: 24-48 månader
 • Magisterexamen: 36-72 månader (detta inkluderar en maximal period på 12 månader från början av din avhandling till dess slutförande)

År 1: Certifikatkurser

Du kommer att studera principer för tillämpat djurbeteende och kliniskt djurbeteende tillsammans med Anthrozoology (rekommenderas för dem som fortsätter till Diplom / MSc) eller en av två andra valbara kurser.

År 2: Diplomkurser

Du kommer att studera klinisk djurbeteende i praktiken tillsammans med två valfria kurser från ett val av 4.

År 3: Mästare

Avhandlingselementet i programmet kommer att möjliggöra vidareutveckling av vetenskapliga färdigheter och kan ske i form av ett kort forskningsprojekt, fallstudier avseende relevant yrkeserfarenhet eller en utökad litteraturöversikt.

Postgraduate Professional Development

Postgraduate Professional Development (PPD) syftar till att arbeta yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper genom en forskarutbildningskurs, utan tid eller ekonomiskt engagemang för en fullständig mästare, doktorsexamen eller examensbevis.

Du kan ta högst 50 poäng värde av kurser under två år genom vårt PPD-system. Dessa ledde till en akademisk utmärkelse för akademin i Edinburgh. Alternativt, efter ett år att ta kurser, kan du välja att överföra dina krediter och fortsätta att studera mot en högre utmärkelse på ett Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program. Även om PPD-kurser har olika startdatum under ett år kan du bara starta ett masters-, doktorsexamen eller examensbevisprogram i september månad. Varje tid som du spenderar PPD kommer att dras av från den tid du kommer att ha kvar för att slutföra ett master-, doktorsexamen eller examensbevisprogram.

 • Mer information om PPD

Läs mer om obligatoriska och valfria kurser

Vi länkar till den senaste informationen som finns tillgänglig. Observera att detta kan vara för ett tidigare läsår och bör betraktas som vägledande.

Tilldela

Lärandemål

Tillsammans med ämnesinnehållet kommer programmet också att möjliggöra förvärv av en rad överförbara färdigheter, som datorkunskaper, rapportskrivning, presentationer och tid och projektledning.

Du kommer att kunna:

 • överväga hur en vetenskaplig förståelse för hur biologi och normalt artsspecifikt beteende kan tillämpas vid hantering av problematiskt och / eller abnormt beteende hos en rad olika djurarter
 • utveckla en grundlig förståelse av de metoder och metoder som används för hantering och behandling av vanligt problematiskt beteende hos kompanjondjur
 • få förståelse för den vetenskapliga grunden till en rad kompletterande medel som används vid hantering av problembeteende, inklusive beteendeterapi, psykofarmakologi och pheromonoterapi

Karriärmöjligheter

Studenterna förväntas hitta arbete inom följeslagens djurbeteende och välfärd samt att arbeta i utbildning eller som rådgivare med icke-statliga organisationer och regeringar.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 hedersexamen eller dess internationella motsvarighet, med en biologisk bakgrund, till exempel en examen inom veterinärmedicin / vetenskap, biovetenskap, zoologi, psykologi eller djurvetenskap.

Internationella kvalifikationer

Kontrollera om dina internationella kvalifikationer uppfyller våra allmänna krav:

 • Anmälningskrav per land

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

 • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring

  • UKVI lista över majoritets engelsktalande länder
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i varje modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i varje modul)
 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter"; avsnittet "Aktivera färdigheter" beaktas inte)
 • CAE och CPE: totalt 176 (minst 169 i varje modul)
 • Trinity ISE: ISE II med distinktioner i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst tre år i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Läs mer om våra språkkrav:

 • Engelska språkkrav

Avgifter och kostnader

 • Avgifter för MSc klinisk djurbeteende (Online Distance Learning) (ICL) - 6 år (deltidstidsstudie)
 • Avgifter för PgDip Clinical Animal Behavior (Online Distance Learning) (ICL) - 4 år (deltidstidsstudie)
 • Avgifter för PgCert kliniskt djurbeteende (Online Distance Learning) (ICL) - 2 år (deltidstidsstudie)
 • Avgifter för PG Professional Development i kliniskt djurbeteende (Online Distance Learning) (ICL) - 1-2 år (deltidstidsstudie)

Läs mer om studieavgifter och studiekostnader:

 • Avgifter och finansiering

Stipendier och finansiering

Läs mer om stipendier och finansieringsmöjligheter:

 • Sök efter finansiering
 • Bläddra i alla forskarutbildningstillfällen
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Senast uppdaterad February 14, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Price
Pris
4,900 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Edinburgh, Scotland
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - Edinburgh, Scotland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan